Caseta de bijuterii si accesorii


Caseta de bijuterii si accesorii, o recomandare pentru tine

Caseta de bijuterii este un ”must-have” pentru orice iubitoare de accesorii marunte! Ai nevoie de o caseta bine organizata pentru a pastra bijuteriile si accesoriile pentru tinuta. Alege una potrivita pentru tine!

De ce sa achizitionezi o caseta de bijuterii?

Dupa cum bine stim, a detine o caseta de bijuterii inseamna a-ti organiza frumos accesoriile marunte.

In acest fel, inelele, cerceii, lantisoarele, ceasurile si orice alte accesorii indragesti, vor avea un loc specific de depozitare si vor fi pastrate in acelasi loc fara sa le pierzi.


Astfel, iti va fi mult mai usor sa gasesti rapid podoabele cu care urmeaza sa iti infumusetezi tinutele in fiecare zi si pregatirea iti va lua mult mai putin timp.

Caseta de bijuterii.

Avand un capac transparent, aceasta caseta eleganta de bijuterii poate oferi un adevarat spectacol vizual atunci cand este plina de accesorii frumoase si spectaculoase alese cu grija.

Materialul ales pentru confectionare este pielea ecologica croco mata, ceea ce ofera acestei cutii o eleganta aparte. Culoarea – visiniul – este puternica si iese frumos in evidenta, transformad casetuta intr-un obiect de decor inedit.

Caseta de bijuterii.

Impreuna cu caseta de bijuterii puteti oferi si un colier statement care poate fi purtat foarte usor in mai multe combinatii.

Purtat cu camasa, o rochie sau chiar un top simplu, colierul va arata extrem de bine si va atrage toate privirile! Acesta are puterea de a oferi unei tinute acel ceva, care o va scoate din tipare! Poti citi si articolul in care am vorbit despre cum purtam colierul statement.

Caseta de bijuterii.

Interiorul casetei de bijuterii este foarte bine compartimentat. Sunt locuri pentru ceasuri, inele, cercei, chiar si lantisoare.

Citeste si:  O rama foto de cuplu si miri

Pentru o pastrare foarte buna a bijuteriilor, materialul ales pentru interior este o catifea extrem de fina la atingere. Aceasta va face ca toate bijuteriile sa straluceasca si sa fie in siguranta. In ceea ce priveste ambalajul pentru momentul daruirii, caseta vine intr-o cutie de carton rezistenta la transport.

Modele de casete pentru bijuterii si accesorii

Sunt o multime de modele de casete de bijuteriide unde poti alege una potrivit pentru tine.

caseta de bijuterii pentru femei.
Caseta de bijuterii si accesorii bine organizata
Caseta de bijuterii si colier
Caseta de bijuterii cu aspect vintage

caseta de bijuterii pentru femei.

Pentru a comanda o caseta pentru bijuterii si accesorii, intra in magazinul online eJuliana.ro, la sectiunea de recomandari si idei de Cadouri pentru femei! Pentru confirmarea stocului in magazin, nu uita sa ne contactezi telefonic, la numarul afisat la pagina de contact!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Caseta de bijuterii
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *