Caseta de amintiri pentru bebelus Juliana

Caseta de amintiri pentru bebelus, Cadouri pentru primul an.

Patreaza primele lucruri din viata copilului intr-un loc special-caseta de amintiri pentru bebelus

Cu totii ne dorim la un moment dat sa ne uitam impreuna cu parintii peste un album foto care sa ne aduca aminte de acele zile cand noi nu aveam nici o grija. Perioada copilariei este una dupa care uneori mai suspinam si ne aducem aminte cu drag atunci cand revedem unele poze. Aceasta emotie este simtita si de un copil care doreste sa revada acele hainute sau accesorii din primele luni de viata de care mama sa ii tot povesteste. Caseta de amintiri pentru bebelus este o comoara in care sunt stranse cele mai frumoase lucruri ale copilului si in fiecare familie cu copii ar trebui sa existe una.

Caseta bebelusului cu rama foto
Caseta bebelusului cu rama foto

Caseta de amintiri bebelus, cadoul inedit pentru botez

Botezul este un moment special pentru proaspetii parinti care se pregatesc pentru o alta etapa importanta. Incearca sa ii surprinzi si sa le oferi chiar tu acel lucru semnificativ de care au nevoie atat ei, cat si copilul lor. Botoseii pe care i-a purtat in aceea zi sau bratara de la spital pot fi pastrate in caseta pentru bebelus care a devenit un suvenir pentru intreaga familie. Suzeta este obiectul de care un micut nu se poate desparti. Aceasta il ajuta sa treaca peste durerea primilor dintisori si poate sa fie pastrata mult timp intr-o caseta speciala, unde sa nu se degradeze.

Citeste si:  Alege aceste cadouri speciale pentru bebelusi
Caseta de amintiri pentru bebelus
Caseta de amintiri pentru bebelus Juliana

Apropie-te intr-un mod aparte de copilul tau

Sa iti petreci timpul cu copilul tau este o adevarata placere pentru tine, mai ales atunci cand acesta incearca sa afle mai multe amanunte despre perioada de cand era in fasa. Nimic nu este mai frumos, decat atunci cand tu ii arati fiecare obiect pe care l-a primit in dar, povestindu-i in detaliu despre fiecare etapa.

Caseta de amintiri pentru bebelus

Se pare ca multe mamici doresc sa isi pastreze unele amintiri si intr-un alt mod. Majoritatea dintre ele aleg sa isi tina un jurnal, unde sa noteze cele mai comice situatii din viata copilului sau primele cuvinte pe care micutul a incearcat sa le transmita. Insa pentru pastrarea obiectelor materiale caseta de amintiri bebelus este cea mai indicata.

Caseta de amintiri pentru bebelus
Depozitarea in sertare sau in cutii nu este o solutie spre care sa te indrepti pentru a-i tine micutului tau lucrurile de valoare, de aceea o caseta de amintiri unde praful nu patrunde este binevenita in casa ta.

Caseta de amintiri pentru bebelus

Caseta de amintiri pentru bebelus

Caseta de amintiri pentru bebelus

Caseta de amintiri pentru bebelus

Caseta pentru primii botosei-cadouri speciale pentru bebelusi

Caseta pentru primii botosei ai bebelusului

Pentru a comanda oricare dintre casetele pentru bebelusi prezentate mai sus, vizitati magazinul online ejuliana.ro sau sunati la numarul de telefon de mai jos:

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Caseta bebelusului
Pret
Lei 119

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *