Caseta cu amintiri

Caseta cu amintiri, caseta de nunta

Daca urmeaza sa te casatoresti, atunci felicitari! Nunta este un eveniment important si planificarea acesteia este la fel de importanta ca nunta insasi. Sunt o multime de suveniruri si obiecte pretioase legate de nunta care pot fi pastrate pentru a aminti de cea mai frumoasa zi din viata celor doi miri.
O caseta de nunta este ceva special in care poti pastra acele obiecte semnificative si suveniruri legate de aceasta zi importanta pentru mire si mireasa.
Poti incepe sa faci rost de una chiar inainte de eveniment desi o caseta de nunta este de obicei oferita mirilor cadou de nunta.
Caseta de nunta poate fi in orice stil sau material si chiar se poate personaliza. Deasemenea unn cufar mai deosebit poate fi transformat cu usurinta intr-o cutie cu amintiri.

Cadouri de cuplu caseta pentru miri

Nu folosi o caseta de bijuterii chiar daca ai una mare cu spatiu suficient. O caseta de nunta nu poate fi o caseta de bijuterii ci una special facuta pentru un astfel de scop.
Caseta ar trebui sa aiba un simbol de nunta aplicat sau inscrptionat pe capac sau intr-un spatiu vizibil.
Unde gasim o caseta pentru amintiri de nunta?
Daca crezi este mai simplu sa ai o caseta cu amintiri de nunta gata facuta decat sa incerci sa transformi un cufar obisnuit, atunci iti oferim noi o idee.In colectia de cadouri de nunta Amore by Juliana, exista o caseta de nunta, cu aplicatii de simboluri de nunta pe capac.In mijloc sunt doua verighete argintii impreunate, simbolul casatoriei la colectia Amore.

cutie-amintiri-nunta-199lei
Ce poti pune intr-o caseta de amintiri de nunta?
Fotografii, invitatia de nunta, cocarde, marturii de nunta, cu exceptia celor care includ bomboane sau miere, panglici, jartiera, mici cadouri mai speciale primite de la persoane speciale, caseta pentru verighete, meniul restaurantului unde a avut loc evenimentul, carti de vizita ale firmei organizatoare etc.

cutiuta-verighete-wg264-89lei
Dupa nunta poti gasi o multime de obiecte care iti vor aminti de aceasta zi magica si pe care cu siguranta vrei sa le pastrezi si aici ne gandim la:coronita de mireasa, daca ai avut una desigur, bijuteriile pe care le-ai purtat la nunta, cardul cu numele voastre care a fost asezat pe masa voastra, cartea invitatilor unde au lasat mesajele si urarile lor de bine,  potcoava norocoasa sau orice alt talisman cu simbol legat de casatorie, pixuri de cununie etc.

potcoava-nunta-lebada
In Marea Britanie se obisnuieste ca mireasa sa poarte la nunta o bratara care vine intr-o cutiuta inscriptionata cu mesajul legat de nunta: ‘’ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat, ceva albastru’’. Daca ai purtat o astfel de bratara, cu siguranta vrei sa o pastrezi.

bratara-mireasa-ceva-nou-ce
Daca ai destul spatiu in caseta cu amintiri, aici poti pastra si suveniruri pe care le-ai adus din luna de miere, carti postale, scoici si alte obiecte mici cu semnificatii legate de dragostea si momentele speciale ale cuplului.

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Caseta de nunta Amore by Juliana
Pret
lei 139

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *