Casa noua

Ce trebuie sa stii cand cumperi o casa noua?

Sunt cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stim inainte de a cumpara sau inchiria o casa sau un apartament.Pretul unei locuinte nu ar trebui sa fie cel mai important criteriu care sa ne influenteze hotarator in alegerea locuintei. Daca ne place locul si pretul, mai sunt cateva lucruri de care trebuie sa tinem seama inainte de ‘’a bate balma’’ cu vanzatorul.

Istoricul unei locuinte, mai ales cand aceasta a avut mai mult de un proprietar este foarte important din punct de vedere feng shui.
Intereseaza-te de istoricul casei si despre povestea fostilor proprietari sau locatari.
In feng shui, se spune ca CHI-ul imprimat de locatarii anteriori sau energia acestora tinde sa ramana in locuinta si dupa ce au plecat.

cumpara-casa-noua
O casa noua este de preferat unei locuinte cu un istoric incarcat.Totusi, daca ai achizitionat o casa veche, nu este nici o problema pentru ca CHI-ul negativ poate fi purificat si inlaturat.
De ce este bine sa stim istoricul unei locuinte?
O casa in care au locuit niste oameni a caror viata a fost afectata de manie, violenta, amaraciune, tristete, boala, moarte, este impregnata cu un CHI negativ greu de inlaturat.
Renovarea prin raschetare si rezugravire nu ajuta in astfel de cazuri.Bolile terminale genereaza un CHI negativ puternic.Peretii, podeaua, tavanul sunt impregnate cu aceste urme de durere si tristete.
Remedii pentru purificare si energizare a casei.
Exista remedii de purificare care ne pot ajuta sa inlaturam CHI-ul negativ si sa aducem in casa energie buna si sanatoasa.Folosirea obiectelor metalice precum clopotei tibetani, boluri tibetane, boluri cantatoare, talgere de bronz etc.
Este recomandat sa folosim boluri cantatoare sau clopotei facuti din sapte metale, reprezentand cele sapte chakre ale corpului uman.
Cel mai usor este sa folosesti clopotei purificatori care sunt insotiti uneori si de un ciocanel de lemn asemanator celui care vine cu bolul tibetan.
Suna din clopotel si mergi prin casa de trei ori in sens orar.Energia buna se elibereaza pe masura ce suni ritmic din clopotel si sunetul devine mai clar.

bol-tibetan
Bolul tibetan este chiar mai eficient pentru ca se spune ca energia negativa este atrasa in el si pe masura ce ‘’canti’’ din el, aceasta este transformata in CHI bun.
Asaza un bol cantator in palma sau pe o pernuta, pentru acorduri mai bune, loveste bolul cantator cu ciocanelul de lemn si plimab-te prin casa in sens orar de trei ori, incet producand sunete cat mai clare si mai placute.Lasa sunetul sa persiste cat mai lung.Cand sunetul inceteaza, poti lovi din nou.Cand sunetul este clar, mangaie marginea bolului tibetan cu ciocanelul de lemn pentru a-l prelungi cat mai mult.Sunetul devine din ce in ce mai clar pe masura ce se limpezeste si energia spatiului din locuinta.

canta-bol-cantataor-tibetan
Aceste boluri tibetane sunt facute manual.Poti vedea aici cum se face un bol tibetan in India.
Dimensiunea bolului influenteaza inaltimea sunetului.Un bol tibetan mai mare are un sunet mai profund, ‘’mai jos’’.Dupa ce ai invatat sa folosesti un bol tibetan cantator, vei observa ca vei intra in rezonanta cu el.Dupa ce ai observat acest lucru, ai mare grija de acest bol cantator tibetan.Un bol tibetan nu are voie sa cada pe o suprafata dura sau de la inaltime pentru ca isi pierde sunetul si puterea.Foloseste bolul cantator cat mai des, cel putin o data pe saptamana.Cu cat este folosit mai mult un bol tibetan, cu atat devine mai ficient in purificarea si energizarea casei.

Citeste si:  Cum pregatim camera de oaspeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *