Carusel muzical Swarovski – un cadou deosebit, perfect pentru botezul unui bebelus

Acest carusel muzical Swarovski face, cu siguranta, parte din categoria cadourilor cu totul si cu totul  speciale, care nu vor impresiona in mod placut numai prin designul lor, ci si prin intrebuintarea acestora. Un cadou de botez ideal, din punctul meu de vedere, trebuie sa fie o amintire frumoasa din acea zi speciala si, de asemenea, o amintire care sa se pastreze la fel de frumoasa ca la inceput pentru mult timp. Caruselul muzical Swarovski este o alegere potrivita pentru un cadou de botez cu totul si cu totul special. In randurile care urmeaza am sa va spun si de ce.

Detaliile sunt cele care fac diferenta!

Ma refer aici la modul elegant in care a fost realizat acest carusel muzical. Caruselul este placat cu aur de 24 karate. Datorita acestui fapt, caruselul are o stralucire deosebita. Un plus de rafinament ii este oferit de catre detaliile spectaculoase. Cristalele Spectra Swarovski sunt cu adevarat pretioase si ofera un plus de unicitate. Calutii sunt si ei realizati cu mare atentie si in timp ce se invart in cerc, pe o muzica linistita de fundal, te duc cu gandul la un parc de distractii spectaculos… o adevarata incantare atat pentru ochi, cat si pentru urechi!

Carusel muzical Swarovski.

Un alt detaliu deosebit este sunetul cristalin pe care acest carusel muzical il produce. Sunetul este placut si imita cantecul de leagan, care va avea, cu siguranta, un efect pozitiv pentru bebelus. Acesta il va ajuta sa adoarma si sa se odihneasca foarte bine. Desigur ca si ambalajul caruselului este pe masura pretiozitatii acestuia. Caruselul muzical vine ambalat intr-o cutie eleganta de culoare mov cu detalii aurii.

Carusel muzical Swarovski.
Carusel cutiuta muzicala

Pentru bebelusi, puteti alege un carusel muzical placat cu argint care in plus, are si rame foto pentru fotografii.

carusel muzical cadou bebelus botez

Daca va place acest carusel muzical si doriti sa il oferiti cadou, il puteti comanda printr-un simplu click in magazinul online ejuliana.ro. Fiecare calut rotitor este rama foto dubla pentru fotografii. Puteti insera opt fotografii ale lui bebe.

suna comanda

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 4 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Carusel muzical pentru bebelusi
Pret
RON 269
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *