Carte de oaspeti Juliana pentru invitatii la nunta

Carte de oaspeti Juliana – un cadou frumos pentru tinerii insuratei

V-ati gandit vreodata ce cadou le puteti oferi tinerilor insuratei care sa serveasca drept o modalitate frumoasa de a aduna amintiri? Ei bine, o carte de oaspeti Juliana este exact genul de cadou, care, de fiecare data cand va fi redescoperit va aduce zambete pe buzele insurateilor.

Cartea de oaspeti este speciala, iar cadoul in sine are mai multe aspecte datorita carora mirele si mireasa vor ramane placut impresionati. In randurile care urmeaza va voi spune de ce as alege eu sa le daruriesc mirilor o carte pentru oaspeti.

De ce sa oferi aceasta carte de oaspeti?

In primul rand, cartea de oaspeti din colectia Juliana are un design rafinat si elegant. Cartea de culoare alba este decorata cu o inimioara simpatica placata cu argint.

Inimioara decorata cu strasuri albe este acel detaliu care face diferenta. Ea ofera o nota de autenticitate cartii pentru oaspeti. Inauntru, pe prima pagina, mirele si mireasa isi pot trece numele si ziua mare in care si-au spus „DA”.

carte de oaspeti juliana

Invitatii care participa la nunta vor avea o placere deosebita sa treaca pe hartie urarile de bine si gandurile frumoase pentru miri.

Cu siguranta ca mirii se vor bucura mult sa citeasca toate cuvintele deosebite scrise de catre cei dragi lor. Aceste cuvinte speciale le vor insenina ziua ori de cate ori le vor redescoperii in colectia de amintiri de la nunta.

Citeste si:  Cand poti oferi haine cadou?

Daca doriti sa oferiti un cadou mai complex, cartea de oaspeti din colectia Juliana, se poate oferi separat sau alaturi de alte cadouri de nunta, inspirate din aceleasi colectii deosebite.

carte de oaspeti juliana

Combinatia mea preferata de cadou de nunta, alaturi de cartea de oaspeti Juliana este cea de mai sus. Avem o carte de oaspeti cu album pentru fotografii si o rama din aceeasi colectie.

Albumul serveste la pastrarea celor mai frumoase amintiri sub forma de fotografii de la nunta. In rama foto, mirii pot aseza cea mai frumoasa fotografie, alaturi de cei dragi lor din ziua speciala a nuntii.

Daca doriti sa comandati cartea de oaspeti Juliana, puteti face acest lucru printr-un simplu click pe magazinul online din menu!

Daca va place combinatia speciala de carte a invitatilor impreuna cu albumul foto si rama pentru fotografii, faceti acelasi lucru, comandand din magazinul online!

Alte modele de albume, rame foto si carte pentru oaspeti din colectia de nunta Juliana

Album foto de nunta Wedding Day Celebrations by Juliana
Album foto de nunta Wedding Day Celebrations
Carte de oaspeti Celebrations
Carte de oaspeti la nunta din colectia Celebrations by Juliana
Carte suport pentru certificatul de casatorie Juliana
Carte suport pentru certificatul de casatorie Juliana

Pentru confirmarea stocului, alte detalii, precum si pentru comenzi rapide telefonice, nu ezitati sa ne contactati, sunand la numarul magazinului: 0785232325!

Cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana
Cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana
Cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana
Cadouri pentru miri din colectia Amore by Juliana
Cadouri pentru miri din colectia de nunta Amore by Juliana
Cadouri speciale pentru miri din colectia de nunta Amore by Juliana
Comanda acum 0785232325

1 Opinii pentru “Carte de oaspeti Juliana pentru invitatii la nunta

  1. Nicoleta spune:

    Cred ca orice nunta ar trebui sa aiba o carte a invitatilor. Cu siguranta, toti ar vrea sa lase si urari de bine scrise, pentru miri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *