Carte de oaspeti Juliana pentru invitatii la nunta

album foto pentru miri, carte de oaspeti juliana

Carte de oaspeti Juliana – un cadou frumos pentru tinerii insuratei

V-ati gandit vreodata ce cadou le puteti oferi tinerilor insuratei care sa serveasca drept o modalitate frumoasa de a aduna amintiri? Ei bine, o carte de oaspeti Juliana este exact genul de cadou, care, de fiecare data cand va fi redescoperit va aduce zambete pe buzele insurateilor. Cartea de oaspeti este speciala, iar cadoul in sine are mai multe aspecte datorita carora mirele si mireasa vor ramane placut impresionati. In randurile care urmeaza va voi spune de ce as alege eu sa le daruriesc mirilor o carte pentru oaspeti.

De ce sa oferi aceasta carte de oaspeti?

In primul rand, cartea de oaspeti din colectia Juliana are un design rafinat si elegant. Cartea de culoare alba este decorata cu o inimioara simpatica placata cu argint. Inimioara decorata cu strasuri albe este acel detaliu care face diferenta, oferind o nota de autenticitate cartii pentru oaspeti. Inauntru, pe prima pagina, mirele si mireasa isi pot trece numele si ziua mare in care si-au spus „DA”.

carte de oaspeti juliana

Invitatii care participa la nunta vor avea o placere deosebita sa treaca pe hartie urarile de bine si gandurile frumoase pentru miri. Cu siguranta ca mirii se vor bucura mult sa citeasca toate cuvintele deosebite scrise de catre cei dragi lor, cuvinte care le vor insenina ziua ori de cate ori le vor redescoperii din colectia de amintiri de la nunta. Daca doriti sa oferiti un cadou mai complex, cartea de oaspeti Juliana se poate oferi alaturi de alte cadouri de nunta.

Citeste si:  Cadouri personalizate pentru miri

carte de oaspeti juliana

Combinatia mea preferata de cadou de nunta alaturi de cartea de oaspeti Juliana este cea de mai sus cu album pentru fotografii si o rama din aceeasi colectie. Albumul serveste la pastrarea celor mai frumoase amintiri sub forma de fotografii de la nunta, iar in rama foto mirii pot aseza cea mai frumoasa fotografie alaturi de cei dragi lor din ziua speciala a nuntii.

Daca doriti sa comandati cartea de oaspeti Juliana, puteti face acest lucru printr-un simplu click AICI, iar combinatia de carte impreuna cu album si rama pentru fotografii AICI.

Suna acum pe eJuliana

 

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 5 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Carte pentru oaspeti Juliana
Pret
RON 89
Disponibilitate
Available in Stock

One thought on “Carte de oaspeti Juliana pentru invitatii la nunta

  1. Nicoleta says:

    Cred ca orice nunta ar trebui sa aiba o carte a invitatilor. Cu siguranta, toti ar vrea sa lase si urari de bine scrise, pentru miri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *