Cani de sarbatori simpatice cu tematica de Craciun


Cani de sarbatori cu tematica de Craciun

Un cadou care ne scoate din incurcatura atunci cand nu stim ce sa oferim cuiva in dar cu prilejul sarbatorilor de iarna, este o cana draguta de Craciun. Daca optezi pentru cani de sarbatori deosebite, cel care va primi darul va fi fericit sa savureze un ceai aromat sau o ciocolata calda delicioasa din cana aleasa de tine. Cani de sarbatori se gasesc, intr-adevar, la tot pasul, insa modelul sugerat de noi are ceva deosebit despre care urmeaza sa va povestim. 🙂

Cani de sarbatori si accesorii cu Mos Craciun.

„Acel ceva” deosebit este chiar figurina cu Mos Craciun, simpatica si de efect. Aceste figurine sunt detasabile si pot fi atasate la orice cana. Astfel, puteti oferi un aer de sarbatoare oricarei cani doriti, chiar si celei careia va este cea mai draga si din care va beti cu mult drag cafeaua in fiecare zi! Astfel de cani de Craciun cu figurine detasabile pot fi daruite oricui, intrucat sunt obiecte de care se pot bucura atat copiii, cat si adultii.

lensa.ro

Cani de sarbatori si accesorii cu Mos Craciun.

Cani de sarbatori si accesorii cu Mos Craciun.

Canile sunt deosebite si ele! In primul rand, sunt extrem de practice, deoarece au si cate o lingurita atasata pe toarta. Acestea sunt extrem de potrivite pentru birou sau, bineinteles, acasa. Mesajele inscriptionate sunt si ele extrem de frumoase, ne duc cu gandul la cea mai frumoasa perioada din an, cand oamenii isi exprima mai mult sentimentele de iubire si de apreciere fata de tot ceea ce le este lor mai drag.

Citeste si:  Ce deodorante de corp folosim?

Cani de sarbatori si accesorii cu Mos Craciun.

Asadar, cu acest cadou simpatic de sarbatori veti face o surpriza frumoasa persoanelor pe care vreti sa le surprindeti in mod placut cu ceva inedit. Canile din portelan vor face ca savurarea unui ceai sau a cafelei de dimineata sa fie si mai placuta in zilele mohorate ale iernii. Zambetul de pe buzele persoanei careia ii veti oferi aceasta surpriza va va bucura si pe dumneavoastra foarte mult!

lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *