Cani de cafea din portelan fin de colectie

Cani de cafea din portelan fin de colectie Vincent Van Gogh

Daca vrei sa impresionezi oferind cadouri pentru femei, alege niste cani de cafea din portelan fin de colectie! Nu vei da gres niciodata. Femeile apreciaza intotdeauna portelanul de calitate. Se vor bucura de fiecare data cand vor primi cani sau cesti de cafea elegante.

Porţelanul este un produs ceramic foarte fin, care, de-a lungul timpului a fost transformat de către oameni în diferite obiecte de o frumuseţe incontestabilă. Tehnica şi arta prelucrării porţelanului s-au obţinut pentru prima oară în China. Porţelanul este considerat ca fiind „aur alb”, simbol al unei vieţi opulente, dar şi boeme.

Cani de cafea din portelan, Cani de cafea din portelan fin de colectie
Cani de cafea din portelan fin de colectie, decorat dupa picturi celebre semnate de Vincent van Gogh
Cani de cafea din portelan
Cana de cafea din portelan fin decorat cu imagine reprodusa dupa pictura cu ramuri cu flori de migdal a lui Vincent Van Gogh
Cani de cafea din portelan
Cana de cafea din portelan fin decorat cu imagine reprodusa dupa pictura cu ramuri cu flori de migdal a lui Vincent Van Gogh

Iti recomandam sa te bucuri de acest inceput de primavara cu cani de cafea din portelan fin inflorat, aduse din Marea Britanie.

În fiecare familie există un set preţios de obiecte din porţelan. Mult îndrăgit, acesta îşi găseşte mereu un loc de onoare în vitrinele aranjate frumos, cu obiecte deosebite.

Cani de cafea din portelan fin de colectie
La orice cadou, prezentarea este importanta. Ea face diferenta cand vine vorba de cadouri elegante. Set de patru cani de cafea din portelan fin de colectie, prezentate in cutie de cadou Vincent Van Gogh.

Dacă doriţi să vă înnoiţi colecţia de obiecte din porţelan, la magazinul Juliana puteţi găsi o mare varietate de astfel de obiecte care vor încânta privirile prin eleganţă şi rafinament.

Cănile recomandate de noi sunt realizate din porţelan fin englezesc, iar aspectul elegant este oferit de motivul floral foarte feminin. Sunt ideale pentru savurarea cafelei sau a ceaiului de dimineaţă, bucurâdu-vă totodată de razele calde ale soarelui primăvăratic!

Citeste si:  Tratament pentru par cu cheratina
Cani de cafea din portelan fin de colectie
Prezentarea este importanta. Cana de cafea din portelan fin de colectie, prezentata in cutie de cadou eleganta

Cani de cafea din portelanCana de cafea din portelan fin de colectie Vincent Van Gogh, prezentata in cutie de cadou eleganta.

Sărbătoreşte primăvara cu cani de cafea din portelan inflorat

Bucura-te de frumusetea renasterii marcate de primul anotimp al anului, oferind cadouri inspirate femeilor dragi din viata ta!

Fie ca vorbim de mama, sora , fie ca vorbim de iubita sotie, pritena, colega, profesoara, cand ai nevoie de cadouri penru femei dragi, iti recomandam cele mai frumoase cani de cafea din portelan fin de colectie.

Cu ocazia martisorului si a sarbatorii de 8 Martie, Ziua Femeii, alege cadouri frumos prezentate, din colectiile magazinului !uliana!

Cani de cafea din portelan fin de colectie
Cani de cafea din portelan fin de colectie Gustave Klimt

Puteţi găsi aceste căni din porţelan şi alte idei de cadouri pentru femei în magazinul online eJuliana.ro. pentru a comanda online cu livrare prin curier rapid, nu ezitati sa vizitati magazinul online si sa confirmati stocul la telefon: 00785232325!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *