Candela de aromaterapie


Candela de aromaterapie un obiect de decor cu utilitate

Foloseste o candela de aromaterapie pentru a te simti mai bine acasa sau la birou! Aromaterapia te poate ajuta sa-ti ridici starea de spirit si sa te ajute sa te relaxezi dupa o zi de munca lunga si obositoare. Pentru asta ai nevoie de o candela de aromaterapie de ceramica sau din portelan.

Candelele de aromaterapie sunt obiecte de ceramica decorative pentru uleiuri esentiale sau volatile  pe care oricine trebuie sa le aiba in casa.
Este nevoie de doar o singura candela de aromaterapie pentru a difuza aroma uleiului volatil sau esential pe care il preferi in toata casa.


Uleiuri de aromaterapie, Candela de aromaterapie
Ulei pentru candela aromaterapie

O candela de aromaterie este mai utila decat o lumanare parfumata entru ca poti alege aroma preferata pe care sa o difuzezi in camera, biroul sau in orice alt spatiu pentru a creea o ambianta placuta.

Alege o aroma care ti se potriveste!  Poti alege o aroma in functie de starea ta de spirit . Daca te simti obosit/a poti alege ulei esential de lavanda. Este foarte bun daca ai nevoie de relaxare.

Ulei de lavanda
Poti alege lamaia daca starea ta de spirit are nevoie de incurajare si optimism. Iti recomandam uleiul esential de  musetel sau salvie daca vrei sa-ti tratezi starile de insomnie si vrei sa te relaxezi.

Ce trebuie sa faci inainte de a folosi candela pentru aromaterapie!

Aeriseste camera sau spatiul pe care vrei sa-l aromatizezi. Alege un loc pentr candela de aromaterapie care sa fie departe de perdele, hartie sau alte obiecte care pot arde.
Pune apa in reciepientul candelei de aromaterapie si picura 5-6 picaturi de ulei de aromaterapie in apa si aprinde o lumanare pastila sub candela de aromaterapie.
Daca vrei o aroma mai slaba poti picra doar trei picaturi de ulei esential sau volatil. Nu pune prea multe picaturi pentru ca aroma va fi prea puternica.

Citeste si:  Cadouri pentru familii tinere

Nu lasa candela de aromaterapie nesupraveheata cand are o lumanare aprinsa in ea! si Asigura-te ca nici un copil nu are acces nesupravegheat la ea.Candela de aromaterapie

Candela pentru aromaterapie cu lumanare pastila si ulei de aromaterapie

Pentru a comanda o candela de aromaterapie viziteaza magazinul online eJuliana.ro, la sectiunea deicata cadourilor de casa noua. Nu ezita sa ne contactezi telefonic pentru detalii, precum si pentru confirmarea stocului in magazinul fizic: 0785232325.

suna comanda

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Candela de aromaterapie
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *