Personalizeaza-ti camera cu perne decorative!

Cum iti personalizezi camera cu perne decorative?

Personalizeaza-ti camera cu perne decorative pentru a da o nota personala casei tale! Daca ai o casa care implora o schimbare de “look”, insa in momentul de fata nu iti permiti transformari radicale, incearca o “schimbare la fata” a incaperilor din locuinta ta prin perne decorative.

Poti alege orice camera, indiferent cat de moderna sau sau de veche este ea. Tot ce conteaza este sa-i aduci un plus de valoare prin utilizarea unor accesorii decorative noi. Partea cea mai buna? Nimic nu este permanent, deci vei putea schimba design-ul ori de cate ori iti doresti.

Perne decorative pentru sufragerie
Personalizeaza-ti camera cu perne decorative

Avem mai jos cateva recomandari care te-ar putea ajuta sa-ti personalizezi camera cu perne decorative:

1. Incepe cu orice camera, dar incepe odata!

Idei bune avem cu totii, insa cei mai multi dintre noi nu ajung niciodata sa le si puna in practica. Acest lucru inseamna ca uneori, din lipsa de timp sau de dispozitie, renuntam mult prea usor la planurile noastre. Daca te-ai hotarat ca vrei sa-ti faci camera mai frumoasa prin utilizarea pernelor decorative, nu mai astepta momentul perfect si treci la actiune! Cauta, selecteaza si cumpara. Restul, o sa vina de la sine.

Perne decorative cu scris pentru sufragerie
Personalizeaza-ti camera cu perne decorative

2. Opteaza pentru texturi deosebite

Pernele decorative sunt complet diferite fata de pernele normale pe care le folosim pentru a ne odihni. Asta inseamna ca pernele decorative trebuie sa fie selectectate in functie de un criteriu la fel de important precum confortul, si anume design-ul. Cauta cele mai interesante texturi si integreaza-le perfect in atmosfera de care vrei sa te bucuri la tine acasa.

Citeste si:  Cand le poti oferi cadouri celor dragi?

Perne decorative pentru hol
3. Nu uita de culori!

Paleta de culori in care se inscriu pernele tale trebuie sa corespunda celorlalte nuante folosite in decorarea camerei. Daca vrei ceva indraznet si non-conformist, poti sa fentezi subtil aceste limite printr-o buna cunoastere a principiilor de asortare a culorilor. Totusi, daca nu poti sa ai aceasta siguranta, este mai bine sa mergi pe coloristica deja prezenta si sa incerci sa gasesti o textura deosebita pentru a impresiona.

perne-decorative-pentru-sufragerie (2)
4. Aranjeaza-le intr-un mod deosebit

Daca deja ti-ai ales si achizitionat tipul de perne decorative care sa-ti faca incaparea un loc mai confortabil si mai interesant, este timpul sa te ocupi de aranjamente. La acest capitol, tot ce te putem sfatui este sa gasesti o forma unica de aranjare care sa puna in lumina noul aspect al camerei.
Tu ce parere ai despre pernele decorative? In ce incapere le-ai folosi?

Perne decorative pentru sufragerie

1 Opinii pentru “Personalizeaza-ti camera cu perne decorative!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *