Cadouri speciale pentru tata


Idei si recomandari de cadouri pentru tata

Cauti cadouri pentru tata? Fie ca este ziua de nastere sau onomastica, ca se apropie Craciunul, Pastele, o aniversare de familie sau pur si simplu fara o ocazie anume, cu totii ne dorim sa ne vedem parintii fericiti. In momentele in care cautam cadouri speciale pentru tata si mama putem lua in considerare o multitudine de variante.

Ce cadouri poti oferi tatalui ta cu ocazia zileie de nastere?

  • Accesorii vestimentare
  • Cadouri practice
  • Cadouri de colectie
  • Cadouri

In categoria “cadouri speciale pentru tata” putem include cu usurinta mici accesorii vestimentare. Asortate cu gust, acestea pot face diferenta, contribuind la un aspect plin de eleganta.


Cum purtam butonii pentru camasa.

Butoni de camasa

Butonii de camasa sunt idei inspirate de cadouri pentru tati dar si pentru barbati, in general. Tatii pasionati de domeniul auto-moto vor fi foarte placut surprinsi sa primeasca un set de butoni de camasa in forma de masina sau motocicleta in miniatura. Elementul inedit asociat pasiunii lor va atrage toate privirile, evidentiind spiritul in permanenta tanar.

Idei de cadouri pentru barbati cu termometru Galileo Galilei
Cadouri speciale pentru un tata special

Tot pentru tatii fascinati de mijloacele de deplasare, o macheta a unei masini de epoca sau un ceas de birou in forma de motocicleta, bicicleta sau avion poate reprezenta un cadou minunat.

Ceas de birou

Cadou pentru pasionatii de biciclete.Utilitatea practica si aspectul deosebit se impletesc armonios, rezultand un obiect incarcat de valoare sentimentala si bun-gust.

Citeste si:  Ofera un cadou unicat, o busola Stanley London pentru barbati!

Idei de cadouri pentru motociclisti, cadouri speciale pentru tata

Cutie de ceasuri

Si, pentru ca un ceas, fie de birou, fie de mana, este intotdeauna o alegere sigura, nu ar trebui ignorat nici spatiul in care acesta poate fi pastrat. Astfel, o cutie din piele care poate stoca doisprezece ceasuri devine o varianta de luat in calcul in momentele in care cautam inspiratie pentru cadouri.

Cutie de ceasuri – un cadou pentru barbati
Cand ne gandim la copilarie, ne amintim in mod sigur si de cartile lui Jules Verne. In acea perioada, cu totii am cerut explicatii tatilor nostri cu privire la diferite instalatii si fenomene fizice cel putin o data si am fost fascinati sa constatam cat de priceputi erau in domeniu.

Termometru de birou Galileo Galilei

Termometrul lui Galileo Galilei

Tocmai din acest motiv, oferind tatalui tau un obiect de gen, ii vei readuce in minte acei ani si vei manifesta respect pentru tot ceea ce te-a invatat.

Ochean de navigatie de colectie

 

ochian de marina Cadouri pentru barbati cu spirit de aventuraUn ochean de marina sau termometrul lui Galileo Galilei nu vor ajunge neaparat sa fie utilizate in practica, dar vor fi foarte pretuite de tatal tau. In aceeasi categorie se poate inscrie si o busola de buzunar sau cu aspect antichizat.

Cadouri pentru barbati: halba de bere si kit pentru vin.

Halba de bere

Cadoul poate fi completat cu o cana foarte utila in pauzele de ceai sau cu o halba de bere pentru serile toride de vara in care depanati amintiri.

Citeste si:  Cadouri haioase cu citate amuzante

Cutia cu accesorii pentru sticla de vin

Accesorii pentru sticla de vin in cutie personalizata
Indiferent de varianta aleasa, atat timp cat sunt oferite din suflet, orice cadouri pentru tata vor avea o valoare inestimabila.

Busola Stanley London pentru barbati, cadouri petnru tataIdei de cadouri speciale pentru tata recomandate de Juliana

Idei de cadouri pentru barbati cu termometru Galileo Galilei

Clepsidra metalica cu busola - un cadou pentru barbati, cadouri pentru tata

Suna acum pe eJuliana

Sumar
Cadouri speciale pentru tata de la Juliana
Nume Articol
Cadouri speciale pentru tata de la Juliana
Descriere
In categoria “cadouri speciale pentru tata” putem include cu usurinta mici accesorii vestimentare, care, asortate cu gust, pot face diferenta, contribuind la un aspect plin de eleganta. Tatii pasionati de domeniul auto-moto vor fi foarte placut surprinsi sa primeasca un set de butoni de camasa in forma de motocicleta in miniatura. Elementul inedit asociat pasiunii lor va atrage toate privirile, evidentiind spiritul in permanenta tanar.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *