Cadouri speciale pentru barbati


Cadouri speciale pentru barbati

Tuturor ne place sa primim cadouri, iar de aceea, a oferi cadouri trebuie sa devina de asemenea un obicei. Uneori poate parea complicat sa alegem cadouri speciale pentru barbati, insa cu putin tact putem afla cu usurinta care ar putea fi cele mai dorite si utile cadouri pentru ei.

Cana de cafea cadouri speciale pentru barbati
Atunci cand cautam cadouri pentru barbati trebuie sa luam in considerare tipul de relatie pe care o avem fata de ei, varsta acestora, domeniul de activitate si multe alte astfel de aspecte.

lensa.ro

Cana de cafea pentru sef cadouri speciale pentru barbati

 

Cateva cadouri pentru barbati de orice varsta ar putea fi o cana personalizata cu un mesaj amuzant sau motivational sau un parfum. In cazul in care vrei sa oferi cadou un parfum, acesta trebuie sa se potriveasca personalitatii barbatului care il va purta.

Cadou pentru barbati oscar de la Renta cana de cafea

Parfumul potrivit pentru un barbat cu o personalitate puternica trebuie sa contina esente lemnoase, precum moscul, spre deosebire de barbatul sportiv, caruia i se potrivesc esentele citrice, fresh.

Cana pentru pescari si joc de sah
Sahul este cel mai iubit joc de logica, apreciat atat de intelectuali, cat si de oamenii simpli, de aceea, o tabla de sah antichizata poate fi un cadou ingenios si foarte potrivit pentru orice barbat.

Set de golf de birou in cutie de lemn

Barbatii sunt competitivi, iar de aceea, un joc de sah sau un set de golf in miniatura pot fi doua idei inedite de cadouri pentru barbati.

Citeste si:  Idei de cadouri pentru mire si mireasa

Set joc de golf pentru birou cadouri speciale pentru barbati
Pentru pasionatii de automobile si autoturisme, cateva idei de cadouri potrivite pentru ei sunt fie un ceas in forma de motocicleta, fie machete in miniatura ale celor mai apreciate masini din toate timpurile.

Butoni de camasa schimbator de viteze

Pentru un barbat caruia ii place sa poarte camasi, puteti opta pentru butoni pentru camasa in forma de motociclete argintii.

Butoni de camasa motocicleta Cadouri speciale pentru barbati

Butoni de camasa motocicleta argintati

Tot pentru pasionatii de autoturisme, un cadou practic poate fi o gentuta imprimata cu bordul unei masini de epoca.
Din biroul unui barbat ambitios si competitiv, care are succes in cariera si care este pasionat de munca sa, nu trebuie sa lipseasca tabloul succesului si cana pentru pauzele bine-meritate.

Tablou despre succes si fericire
Pentru pasionatii de vinuri vechi si pentru barbatii cu simtul umorului, puteti alege o cutie de vin si un tablou cu mesaj haios „Wine improves with age. The older I get, the more I like it”.

Un ceas de perete vintage cu tematica legata de vin, poate fi o idee excelenta de cadouri pentru barbati, mai ales, pentru cei pasionati de vinuri bune.

Ceas de perete Pinot Noir
Orice cadouri pentru barbati ati alege, acestea trebuie sa se potriveasca personalitatii, activitatilor zilnice si pasiunilor celor carora doriti sa le oferiti.

lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *