Cadouri pentru persoanele creative

Idei de cadouri pentru persoanele creative

Persoanele creative sunt in general mult mai pretentioase atunci cand vine vorba de cadouri. Acest lucru este datorat in primul rand personalitatii lor extrem de puternice pe care persoanele creative vor sa o exprime prin arta lor. Daca vrei sa oferi cadouri pentru persoanele creative, trebuie sa tii cont de cateva trasaturi definitorii ale acestora, in functie de care va trebui sa te orientezi.
In primul rand, persoanele creative sunt recunoscute pentru sensibilitatea excesiva de care dau dovada in imprejurari care pot trece drept banale pentru orice persoana obisnuita. Aceasta sensibilitate nu trebuie insa confundata cu vreo forma de nesiguranta sau de neincredere in sine, ci din contra. Sensibilitatea unei persoane creative nu este altceva decat dovada unei individualitati puternice care uneori iese la iveala in cele mai obisnuite situatii.

Bol tibetan batut manual
Orice persoana creativa se presupune ca are si o latura artistica. Indiferent ca vorbim despre un pictor, un scriitor, un muzician, etc., trebuie sa ne adaptam in mod direct la aceasta latura atunci cand alegem cadoul. Pentru un muzician, de exemplu, un cadou potrivit ar putea fi o statueta cu violonista sau un bol cantator.Boluri cantator tibetan
Pentru un scriitor, am putea opta fara niciun fel de retineri pentru o agenda cu pix in care acesta sa-si poata nota gandurile atunci cand se simte inspirat.Cana inflorata si agenda cu pix roz.
Trebuie sa fim constienti de faptul ca avem nenumarate optiuni de a multumi o persoana creativa. Totul tine de gradul nostru de implicare in alegerea cadoului si de cat de bine cunoastem persoana. Daca ne ghidam dupa pasiunile ei, este practic imposibil sa dam gres.Set agenda si pix
Cu siguranta insa exista si un anume grad de risc. Daca luam in calcul imprevizibilatea de care dau dovada firile artistice, este foarte posibil ca momentul in care oferim cadoul sa nu se ridice la nivelul asteptarilor noastre.  Exuberanta nu este neaparat o trasatura des intalnita la persoanele creative, deci este important sa nu ne asteptam la mii de multumiri si efuziuni interminabile.

Citeste si:  Cum sa impresionezi mirii cu cele mai frumoase cadouri de nunta?

Un tablou cu mesaj motivational este intotdeauna un cadou inspirat pentru prieteni cu calitati creative.Tablou mesaj motivational Cadouri pentru persoanele cretive

Daca si tu faci parte din categoria persoanelor creative, atunci poti face chiar tu, cu mainile tale un cadou inspirat ca cel de mai jos.

Cadouri pentru persoanele creative

Persoanele creative pot avea momentele lor de ”ups and downs” asa ca din cand in cand au si ele de putina incurajare si suport. Cineva cu imaginatie bogata, s-a gandit sa scrie mesaje pozitive pe mai multe bucatele de hartie si apoi le-a introdus intr-un borcan pentru a-l oferi cadou. ”The Happy Jar” poate fi o idee inspirata de cadou si pentru cei cu tendinte de a fi mai melancolici sau tristi uneori. Un mesaj motivational inspirat iti poate schimba starea neplacuta si iti poate da acel impuls de optimism  de care ai nevoie.

Cadouri pentru persoanele cretive Borcanul cu mesaje vesele

Daca daruim din suflet, absolut orice obiect va fi apreciat la adevarata lui valoare, mai devreme sau mai tarziu.
Tu ce tip de cadou i-ai face unei persoane creative?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *