Idei de cadouri pentru oameni de afaceri

Cu totii stim ca oamenii de afaceri sunt persoane extrem de ocupate, supuse factorilor de stres, si care tind sa fie mai putin impresionabile decat oamenii care au un loc de munca obisnuit. Tocmai din acest motiv, daca doresti sa oferi cadouri pentru oameni de afaceri trebuie sa acorzi o atentie deosebita detaliilor si sa incerci sa adaptezi darul la tipul de personalitate al persoanei in cauza.
Indiferent ca vorbim despre oameni de afaceri cu vechime sau despre oameni de afaceri la inceput de cariera, putem spune ca exista un tipar dupa care acestia actioneaza si in functie de care isi schimba comportamentul in diferite situatii. Tablou despre succes si fericireAstfel, cea mai intalnita trasatura a omului de afaceri este ambitia orientata catre succes. Cu alte cuvinte, un om de afaceri este genul de persoana care incearca sa profite de absolut orice oportunitate pentru a-si depasi conditia si pentru a prospera in diferite domenii.

Parfum barbatesc L’Essence de Cerruti

Parfum pentru el L'Essence de Cerruti
Pentru oameni de afaceri care apreciaza foarte mult eleganta si stilul, un cadou extrem de potrivit ar putea fi acest parfum de la Cerruti, denumit “L’essence de Cerutti”si care se muleaza perfect pe standardele ridicate ale lumii de business.

Butoni de camasa englezesti, in forma de carti de joc in cutie de cadou Harvey Makin

 

Butoni de camasa carti de jocAcesta poate fi achizitionat separat sau impreuna cu o pereche de butoni pentru camasa in forma de carti de joc care vor avea cu siguranta efect, mai ales asupra jucatorilor invederati de poker.
Tot oamenilor de afaceri eleganti li se potriveste si acest cadou care contine un parfum Hugo Boss “Bottled Night”.Ganesh si set cadou Bottled Night Hugo Boss Parfumul este de barbati si contine un deodorant stick, iar pe langa el te bucuri si de o statueta Ganesh, aducatoare de noroc. In mitologia indiana, despre Ganesh, se spune ca poarta noroc oamenilor de afaceri si celor care pornesc in calatorii. Din punctul nostru de vedere, oamenii de afaceri cu afinitati spirituale ar aprecia enorm aceasta combinatie inedita.

Set cadou Oscar de la Renta si cana de cafea din portelan englezesc, First Class, in cutie de cadou.

 

Cadou pentru barbati oscar de la Renta cana de cafea
O alta idee de cadou poate fi un tablou. Fie ca optezi pentru o pictura, pentru o fotografie sau pur si simplu pentru un mesaj cu substanta, tabloul s-ar putea potrivi de minune agatat pe peretele biroului persoanei careia doresti sa-i faci un cadou.Intr-adevar, va dura putin timp pana vei putea lua decizia corecta, dar cert este ca ai foarte multe optiuni din care poti alege.Noi iti propunem, spre exemplu, acest tablou despre recesiune, care insinueaza in mod amuzant faptul ca afacerile unui om de succes merg bine indiferent de contextul economic.

Tablou cu mesaj motivational pentru oameni de afaceri.”Aici nu este recesiune! Facem facerica de obicei!”Tablou cu mesaj

Aveti mai  jos si alte idei de cadouri pentru oameni de afaceri pe care le puteti lua in considerare:

Cutie de ceasuri din piele neagra cu sase compartimente din colectia de cadouri pentru barbati  Juliana

Cutie de ceasuri Joc de golf pentru birou cu mingii si crosa de golf in marime naturala, prezentate in caseta de lemn.

Set de golf de birou in cutie de lemn

 

Minibar suport pentru sticle de vin decorat cu claviatura de piana pe ambele parti laterale.

Suport pentru sticle de vin minibar
Tie care iti place mai mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *