Cele mai deosebite cadouri pentru nunta

Cadouri pentru nunta. rama pentru miri

Ofera cadouri pentru nunta absolut deosebite!

Nunta, sau evenimentul deosebit din viata unui cuplu in care cei doi isi unesc destinele pentru tot restul vietii, este sarbatorita intr-un mare fel. Toti oamenii dragi sunt alaturi de miri cu sufletul curat si cu ganduri bune. Cadourile materiale pot fi si ele la fel de deosebite ca evenimentul in sine. Cele mai deosebite cadouri pentru nunta pot fi chiar si cele clasice, dar care pot fi personalizate intr-o maniera speciala. Astfel, ramele foto, albumele de fotografii si carticica pentru oaspeti in care nuntasii vor scrie urari de bine sunt cele mai potrivite cadouri pentru nunta.

Cadouri pentru nunta.

De ce sa alegi un album foto? Dupa cum bine stim, fotografiile sunt cele care ne trezesc diferite amintiri frumoase, iar albumul este cel care le pastreaza pe toate la un loc. Cel pe care vi-l recomandam noi este din lemn si are ca decoratiune un loc special in forma de inimioara pentru o fotografie care surprinde un moment frumos. In cutia din lemn sunt 3 albume diferite care, impreuna, vor crea o adevarata poveste minunata de nunta.

Rama foto, album foto de nunta,cadouri deosebite de nunta
Rama si album foto de nunta
Cadouri pentru nunta.
Rama inimioara pentru miri rama inimioara vintage
Cadouri pentru nunta.
Rama inimioara pentru miri rama inimioara vintage

La fel ca albumele foto si ramele de fotografii vor aduce un zambet pe buzele mirilor atunci cand vor privi fotografiile care surprind momentele frumoase de la nunta lor. Cele recomandate de noi au forma de inimoara. Sunt extrem de frumos decorate cu „dantelarie” si sunt, in acelasi timp, obiecte de decor absolut minunate. Este o adevarata placere sa iti decorezi casa cu astfel de rame pentru fotografii!

Cadouri pentru nunta.
Album foto de nunta si cartea de oaspeti

Un cadou cu adevarat deosebit este o carticica destinata invitatilor de la nunta in care acestia isi vor trece gandurile bune pe hartie. Ei vor crea o amintire extrem de placuta pentru mire si mireasa. Rasfoind aceasta carticica, tinerii insuratei vor avea parte de nenumarate surprize citind mesajele scrise din suflet de la cei dragi.

Cadouri pentru nunta.
Cartea de oaspeti de nunta in interior

Cadou de nunta perfect Juliana

Suna la numarul de telefon afisat mai jos pentru comenzi rapide!

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Album foto potcoava si suport de certificat pentru miri
Pret
Lei 317

One thought on “Cele mai deosebite cadouri pentru nunta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *