Cadouri pentru nasi

Idei de cadouri pentru nasi

Momentul in care doua persoane isi unesc destinele trebuie sa fie unul cu adevarat memorabil, din toate punctele de vedere. Atat rudele, cat si prietenii, fac tot ce tine de ei pentru a-i ajuta pe miri sa aiba parte de o nunta extraordinara si sa inceapa cu dreptul noua lor viata. Totusi, persoanele care se implica cel mai mult in organizarea nuntii sunt, dupa miri, nasii de cununie.

Rame foto pentru familie.

Asadar astazi vorbim despre cadouri pentru nasi, mai ales pentru ca stim cat de important este acest subiect pentru viitorii miri.
Astfel, fie ca vine din partea mirilor, fie ca este oferit de catre rude sau de catre apropiati ai mirilor, cadoul pentru nasi este cel mai elegant mod de a le arata recunostinta. Ne punem insa intrebarea: ce fel de cadouri am putea sa le oferim nasilor?

Rame foto pentru familie.Rama foto de familie pentru birou

Ei bine, exista foarte multe lucruri pe care le-am putea oferi acestora, dar si mai multe obiecte care nu s-ar potrivi deloc in acest context. Trebuie sa fim foarte atenti la detalii si sa nu scapam din vedere faptul ca vorbim totusi despre un cadou oferit nasilor, in contextul unei nunti. Astfel, putem cadea de acord cu totii asupra faptului ca acest cadou va fi legat in mod inevitabil de ideea de familie.

Citeste si:  Barometru de birou sau sticla furtunii

Rama foto Family.

Rama foto multipla pentru perete cu tema de familie, idee de cadouri pentru nasi

Daca ar fi sa enumeram cateva exemple, in niciun caz nu am putea sari peste clasica rama foto care sa contina o fotografie de la nunta respectiva. Totusi, mentionam faptul ca orice alt obiect care poate sa sublinieze importanta momentului si sa-l conserve in acelasi timp este mai mult decat recomandat.

Ceas de perete antichizat
Cat despre clipa in care oferim acest cadou, afla ca nu este obligatoriu sa ne orietam exclusiv pentru desfasurarea nuntii. Spre exemplu, unul dintre momentele ideale in care mirii isi pot arata recunostinta pentru nasi printr-un astfel de cadou este chiar momentul in care le este lansata invitatia acestora din urma. Intr-un context ca acesta, viitorii nasi vor fi mai mult decat onorati sa-si asume rolul simbolic pe care-l vor avea in dezvoltarea viitoarei familii.

Ceas de perete Pinot Noir si suport sticle de vin

Cadouri pentru nasi, ceas de perete si suport pentru sticle de vin

De asemenea, cadoul pentru nasi poate fi oferit si imediat dupa nunta, cand deja agitatia se va fi terminat, iar meritele lor in buna desfasurare a evenimentului vor fi evidente.

Cescute din portelan pentru cafea.

Seturi si servicii de portelan

Indiferent insa de imprejurarea in care se ofera acest cadou, nicio persoana nu ar trebui sa se indoiasca de efectul pe care il va produce si de onoarea pe care le-o va oferi nasilor.

Citeste si:  10 cadouri pentru sotie

Mini bar cu glob pamantesc cu bauturi

Minibar cu glob pamantesc, un cadou apreciat, mai ales de catre nas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *