Cadouri pentru miri personalizate

cadouri de nunta personalizate

Cadourile de nunta personalizate sunt solutia ideala pentru cei care au primit invitatia de nunta de la un cuplu caruia nu-i lipseste nimic.Ce cadou sa oferi unui cuplu care are de toate? Cei care vor sa ofere mirilor cadouri pentru miri personalizate isi pot incepe cautarea cu seturilor de pahare din cristal care pot fi gravate sau personalizate.
Astfel, un set de pahare de cristal pentru sampanie poate fi personalizat prin gravare sau pictura manuala.
Un pahar simplu se poate transforma intr-o opera de arta sau un obiect care se adreseaza unui cuplu special daca ai gravat numele mirilor pe el.
Puteti alege sa personalizati rame foto, albume foto, ceasuri de perete, sticle de vin sau sticle de sampanie, seturi din cristal, pixuri de cununie, tablouri, suporturi pentru certificatul de nunta, seturi cu cutit pentru tortul miresei etc.

Pahare pentru miri Mire si mireasa
Ce puteti scrie pe aceste cadouri pentru miri personalizate?
Puteti alege varianta cea mai intalnita, puteti grava numele si data nuntii celor doi sau cunoscuta urare ‘’Casa de piatra!’’ Daca ii cunoasteti foarte bine pe miri puteti adauga si un scurt mesaj de urare mai special, un mesaj personalizat, motivational sau un citat inspirat.
Un mesaj bine ales va face din obiectul personalizat de dvs, un cadou de suflet pe care cei doi miri il vor pretui toata viata.

Rama miri personalizata, cadouri pentru aniversare
Suport pentru certificat de nunta personalizat
Suportul pentru certificatul de nunta este unul dintre cele mai inedite cadouri de nunta personalizate pe care le puteti grava.
Din colectia de cadouri de nunta Juliana puteti alege cateva modele de suporturi pentru certificatul de nunta.
Acesta este un suport de certificat de nunta, placat cu argint si realizat in stil traditional si gravat cu simboluri de nunta si de dragoste: clopotei si inimioare.Suportul pentru certificatul de casatorie are un spatiu destinat special pentru personalizarea prin gravare.
Pentru introducerea certificatului , suportul in forma de cilindru, se deschide la mijloc.Pentru un efect deosebit cilindrul care contine certificatul de nunta este expus pe un suport care  este deasemenea placat cu argint.Puteti alege sa gravati data nuntii pe suportul de expunere.
Acest suport pentru certificatul de nunta special vine ambalat in cutie de cadou Juliana captusita cu satin alb.Dimensiunile cutie : 28x11x5cm

Album foto de nunta personalizat, Cadouri pentru miri personalizate

Album de nunta personalizat

decor pentru birou Trofeu de cristal personalizat prin gravare

Trofeu de cristal personalizat gravat cu mesaj

Pentru a comanda cadouri pentru miri, vizitati magazinul online ejuliana.ro sau contactati-ne telefonic la numarul afisat mai jos!suna comanda

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Suport si rama pentru miri placate cu argint
Pret
lei 239

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *