Cadouri pentru majorat


Idei de cadouri pentru majorat

Ai nevoie de idei de cadouri pentru majorat si nu ai inspiratie in alegerea unor cadouri pentru cineva care tocmai implineste 18 ani? Hai sa vedem daca te putem ajuta cu cateva recomandari!

Unul dintre cele mai importante momente din viata unui om este legat de implinirea varstei de 18 ani. Pe langa schimbarile din punct de vedere al statutului social, acest eveniment marcheaza de fapt atingerea unei trepte superioare a existentei, si anume startul vietii de adult.

Din acest moment nu mai putem vorbi despre un om aflat in perioada adolescentei, ci despre un adult in toata regula, raspunzator pentru faptele si actiunile sale, care trebuie incurajat sa-si ia viata in propriile maini.


Cadouri pentru majorat recomandate din colectia Juliana

Album foto pentru majorat
Esti in cautare de cadouri pentru majorat si ai nevoie de inspiratie? Cadourile tematice pentru acest tip de eveniment sunt de regula cele mai binevenite.

Recomandarile noastre de cadouri pentru majorat

Alege o cana de portelan fin prezentata in cutie de cadou din colectia Juliana!

Cana cadouri pentru fete la 18 ani

Cana de portelan inscriptionata Happy Birthday 18 Cana cadouri pentru fete la 18 ani

Cana de portelan inscriptionata Happy Birthday 18 negru si auriu

Din vasta gama de cadouri pentru majorat, ai posibilitatea de a alege exact acel tip de cadou care ar putea face fericita orice persoana proaspat devenita adult. Un astfel de exemplu poate fi o albumul foto din imagine care contine o urare specifica unei astfel de ocazii si care este perfect pentru majoritatea fetelor de 18 de ani.

Citeste si:  Idei de cadouri pentru botez Juliana
Album foto pentru majorat cadou 18 ani
Album foto pentru majorat cadou 18 ani

Cadouri pentru proaspatul sofer.

Cana de cafea cu masini
Cana de cafea cu masini

Breloc cu volan. Cat despre baieti, putem presupune faptul ca cei mai multi dintre ei sunt pe cale de a-si lua permisul de conducator auto sau cel putin isi doresc sa faca acest lucru in viitorul apropiat.

Breloc cu volan cadouri pentru barbati

 

Chiar daca nu toti au deja si un automobil propriu, cu siguranta un breloc cu volan li s-ar potrivi de minune si i-ar motiva sa viseze si mai mult la ziua in care isi vor cumpara primul automobil.

Deoarece tocmai au implinit varsta legala pentru a se bucura de un pahar de vin, baietilor le putem darui si o cutie fancy pentru sticla de vin care sa-i tranforme in persoane rafinate cu gusturi alese si mondene.

Accesorii pentru sticla de vin in cutie personalizata

Aceasta poate fi insotita si de accesorii importante pentru pasionatii de vinuri precum tirbusonul, picuratorul, dopul metalic, si nu in ultimul rand, doua pahare classy. Desigur, nimic nu ne impiedica sa daruim unei femei un suport inedit pentru sticla de vin. In acest sens, putem opta pentru un suport de vin in forma de pantof care cu siguranta se va bucura de un mare succes printre reprezentantele sexului frumos proaspat ajunse la varsta maturitatii.

Idei de cadouri pentru baieti la 18 ani

Ceas de birou motocicleta
Ceas de birou motocicleta pentru pasionatii de motociclete
Ceas roata de masina
Ceas roata de masina pentru pasionatii de masini
Ceas chitara miniatura
Ceas chitara miniatura pentru pasionatii de muzica
Busola in cutie de lemn
Busola in cutie de lemn

Busola gravata, un cadou inspirat pentru orice tanar care are nevoie de ghidare in alegerea directiei in viata.

Citeste si:  Cadou pentru pasionatii de biciclete

Cadouri personalizate prin gravare

Nu ai gasit inca nimic care sati faca cu ochiul? Nu dispera! Poti alege orice cadou pentru a-l oferi cu aceasta ocazie. Nu este obligatoriu ca sa fie inscriptionat cu numarul 18 pentru ca sa fie un cadou pentru majorat.

Poti alege orice cadou care are legatura cu aceasta varsta si etapa foarte importanta in viata unui tanar. Daca vrei neaparat sa includa si numarul 18, nu ai decat sa mergi la gravor. Gravorul poate grava cifra 18 sau orice alt mesaj sau urare pe cadoul tau!

Poti alege un album foto, o rama foto, o caseta, o cutie de ceasuri, o potciava norocoasa, o statueta sau orice alt cadou care poate fi gravat.

Intra in magazinul nosttu online si alege dintr-o multime de recomandari ! Iti uram succes in alegerea celor mai interesante cadouri pentru majorat.

Sumar
Cadouri pentru majorat recomandate din colectia Juliana
Nume Articol
Cadouri pentru majorat recomandate din colectia Juliana
Descriere
Ai nevoie de idei de cadouri pentru majorat si nu ai inspiratie in alegerea unor cadouri pentru cineva care tocmai implineste 18 ani? Hai sa vedem daca te putem ajuta cu cateva recomandari!
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *