Un kit de accesorii pentru vin si o halba de bere – cadouri pentru iubitorii de vin si bere

Indiferent daca esti iubitor de vinuri rafinate sau de o bere spumoasa la halba, trebuie sa ai accesorile potrivite la indemana, pentru ca experienta savurarii bauturii preferate sa fie si mai frumoasa! Daca esti in cautare de cadouri pentru iubitorii de vin si bere, aceste idei pe care ti le vom prezenta sunt exact ce ai nevoie. Din cand in cand, cel mai relaxant lucru dupa o zi agitata este savurarea, in tihna, a unui pahar de vin sau a unei beri reci, de la frigider. In acest fel, starea noastra de spirit se schima, devenind, astfel, mult mai revitalizati si… mai bine dispusi! 😉

Cadou: halba de bere si kit pentru vin.

Recomandarea noastra pentru cadoul perfect: un kit de accesorii pentru vin si o halba de bere unica!

Cadou halba de bere.

Halba de bere va fi un prilej de bucurie penru cei care iubesc berea cu adevarat. Avand expresia „Cheers!” inscriptionata pe sticla, aceasta surprinde foarte bine buna dispozitie pe care o ofera savurarea bauturii populare si mult iubite, in mod special de catre barbati. Cutia de cadou este si ea deosebita. Va aduce zambetul pe buzele celui care o primeste datorita desenului elegant inspirat de locurile frumoase ale Angliei.

Kitul pentru vin este extrem de util, avand toate accesorile necesare desfacerii sticlei de vin. Acest kit este o idee excelenta de cadou pentru barbati, intrucat contine desfacator, dar si alte accesorii menite sa pastreze vinul proaspat pentru mai mult timp, in cazul in care mai ramane din el in sticla. Astfel, experienta savurarii vinului va ramane la fel de placuta de fiecare data, iar gustul lui rafinat va fi ramane neschimbat! Cutia de cadou este, la fel ca cea a halbei de bere, extrem de eleganta.

Cadou kit pentru vin.

Cum se asociaza corect vinul cu mancarea?

Vin rosu.

Scoala Franceza ne spune ca exista 10 reguli de aur atunci cand se serveste vinul pentru a avea o masa perfecta:

1. Alaturi de carne rosie sau vanat nu se servesc, niciodata, vinuri albe licoroase.

2. Vinurile rosii nu se servesc alaturi de peste sau fructe de mare.

3. La o masa, vinurile albe seci se servesc inainte de cele rosii.

4. Vinurile usoare se servesc inaintea celor grele.

5. Vinurile care au fost racite bine se servesc inaintea celor care se beau la tempertura camerei.

6. Servirea se incepe cu vinurile care au o gradatie alcoolica mai mica.

7. Nu se serveste, niciodata, acelasi tip de vin pe parcursul unei mese cu mai multe feluri de mancare.

8. Vinul se serveste atunci cand este la gradul optim de maturare, nici prea vechi, nici prea tanar.

9. Vinurile diferite se alterneaza cu o inghititura de apa.

10. In timpul unei mese, nu se bea un singur mare vin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *