Cadouri pentru iubitorii de cai

Inspiratie in alegere unor cadouri pentru iubitorii de cai

Am adaugat astazi un alt articol interesant in categoria de idei de cadouri. Este vorba de cadouri pentru iubitorii de cai. Daca ai de facut cadouri celor dragi pasionati de aceste animale magnifice, trebuie sa afli mai multe lucruri despre ele.

Pentru ca pasionatii de calarie si iubitorii de cai sunt o categorie aparte de persoane carora le-ai putea face un cadou la un moment dat, in acest articol vom incerca sa-ti aratam cateva optiuni interesante pe care le ai la dispozitie.

Idei de cadouri pentru iubitorii de cai

Atunci cand vrem sa-i facem cuiva un cadou deosebit, este foarte important sa luam in calcul pasiunile persoanei respective. Cine spune ca un cadou trebuie sa fie neaparat scump pentru a impresiona?

Din punctul nostru de vedere, atata timp cat daruiesti din suflet un lucru bine ales, acel cadou va fi intotdeauna mult mai valoros decat orice alt obiect scump, achizitionat in graba doar de dragul de a cumpara ceva. Totusi, cel mai important lucru la care trebuie sa te raportezi este pasiunea principala a persoanei careia doresti sa-i faci acel cadou.

Cal din bronzDeoarece caii au fost domesticiti de catre om inca de acum circa 6000 de ani, fascinatia fata de acestia a crescut odata cu trecerea timpului. Astazi, caii sunt folositi atat pentru calarie sau dresaj, cat si pentru tractarea unor diverse tipuri de atelaje.

Citeste si:  Cadouri haioase cu citate amuzante

Totusi, pe masura ce lumea se modernizeaza, caii tind sa devina mai degraba o pasiune decat un mijloc de a duce la bun sfarsit anumite practici. Astfel, daca printre apropiatii tai exista si persoane pasionate de echitatie, este important sa cunosti cateva variante posibile de cadou pentru acestea.

Aveti mai jos cateva recomandari de cadouri pentru iubitorii de cai care v-ar putea ajuta sa faceti o alegere buna.

In acest sens, o optiune extrem de interesanta poate fi o pictura reprezentand un cal. Oferit sub forma unui tablou de perete, acest cadou este unul menit sa treaca testul timpului atunci cand este expus acasa, la birou sau chiar intr-un restaurant.

Cal bust, tablou cu cal si chitara metalica decorativa
Pentru cei care au ca hobby echitatia si desfasoara o munca de birou, poti opta pentru un ceas de birou incadrat intr-o potcoava norocoasa cu doi calareti sculptati. Acest tip de cadou este menit sa-i poarte noroc posesorului si sa-i ofere acestuia un sentiment placut la fiecare privire aruncata asupra obiectului.Ceas cu cai Juliana cu aspect antichizatCeas de birou Juliana cu potcoava si cai cu aspect antichizat

Tot din categoria cadourilor pentru birou face parte si acest bust al acestui cal, denumit si “calul victoriei”. Acesta poate fi un bun obiect de decor pentru biblioteca si simbolizeaza succesul in cariera.

Cal din bronzCalul victoriei – statueta din bronz.

In feng shui, calul este un simbol al victoriei si al depasirii obstacolelor deaceea o statueta, reprezentand un cal din bronz sau polirasina este amplasata pe biroul oamenilor de cariera.
Totusi, in functie de tipul de mobilier al persoanei respective, se poate opta pentru un bust cu aspect vintage antichizat. Bust de cal cu aspect vintageAmbele busturi de mai sus au darul de a fi extrem de placute la vedere si pot fi cadoul perfect pentru orice pesoana pasionata de acest animal fascinant.
Tu pe care il preferi?Ceas cu cal cu aspect metalic antichizat

Citeste si:  Cadou pentru bebelus fetita recomandari speciale

Ceas de birou cu cal

Potcoava norocoasa cadouri pentru noroc

Potcoava norocoasa poate fi oferita cadou celor care iubesc caii

Viziteaza magazinul online eJuliana pentru a comanda cadouri pentru iubitorii de cai! Suna la numarul de telefon al magazinului pentru a comanda, rezerva si pentru a confirma stocul: 0785232325!

suna comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *