Cadouri pentru introvertiti

Idei de cadouri pentru introvertiti

Avand o personalitate putin mai retrasa si mai misterioasa, oamenii introvertiti sunt mai greu de ghicit atunci cand vine vorba despre preferintele lor in materie de cadouri. De regula, oamenii introvertiti au temperamente melancolice, iar acest lucru ne poate ajuta sa identificam cateva optiuni de cadouri pe care sa le putem oferi.

Unul dintre cele mai bune cadouri pentru introveriti este jurnalul. De ce? Pentru ca persoanele introvertite simt foarte des nevoia de a comunica cu ei insisi, iar jurnalul poate fi mediul perfect care sa favorizeze acest proces. De altfel, introvertitii sunt recunoscuti pentru faptul ca isi reprima foarte multe sentimente refuzand sa se exteriorizeze fata de cei din jur. Tocmai din acest motiv, un jurnal ii poate ajuta sa depaseasca momente mai grele din viata lor daca aleg sa se destainuiasca lor insisi prin scris.

Totusi, deoarece vorbim despre un cadou menit sa provoace bucurie, si nu sa sporeasca melancolii, jurnalul pe care il alegem pentru o persoana introvertita este bine sa fie colorat sau macar sa contina cateva elemente vesele. Indiferent de tipul de coperta al jurnalului, trebuie sa avem grija ca foile acestuia sa fie rezistente pentru a putea umple o pagina fara ca cerneala sa se imprime si pe celelalte. De asemenea, daca persoana careia ii daruim un jurnal este mai secretoasa, putem sa optam pentru un jurnal cu lacat si cheita care sa poata fi deschis numai de catre posesor.

Citeste si:  Cand poti oferi cadouri personalizate gravate?

jurnal cadou introvertiti

Un alt tip de cadou potrivit pentru o persoana introverita este o statueta care sa inspire spiritualitate. De exemplu, daca avem de-a face cu cineva preocupat de religiile orientale si de spiritualitate, putem opta pentru un Clopotel Tibetan sau pentru o fantana Feng-Shui. Aceasta din urma poate chiar sa includa o statueta cu Buddha, un simbol important pentru bogatie, prosperitate si sanatate in cultura Feng Shui.

fantana buddha

Asadar, cum nu exista problema fara solutie, nici oamenii introvertiti nu sunt atat de greu de nimerit cand vine vorba de cadouri. Desigur, pe langa cele doua variante de cadouri prezentate de noi in randurile mai sus, exista o multitudine de alte optiuni de care te poti folosi cu usurinta. Totul tine de cautare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *