Cadouri pentru fumatori

Idei de cadouri pentru fumatori

Pentru ca am vorbit despre cadouri pentru cei care se lasa de fumat intr-un articol anterior, nu vrem sa ramanem datori si astazi va propunem cateva idei de cadouri pentru fumatori. Doar pentru ca cineva este fumator asta nu inseamna ca ar trebui sa primeasca doar cadouri pentru fumatori sau cu tematica legata de fumat.

Este adevarat ca atunci cand cautam cadouri pentru fumatori, trebuie sa luam in considerare preocuparile, obiceiurile si pasiunile unei persoane si sa alegem ceva care sa aiba legatura cu acestea dar intotdeauna sa oferiti cadouri care se potrivesc persoanei respective si stiti ca-i va face placere sa le primeasca.

Set bricheta si scrumiera

Un set cadou pentru fumatori care include o scrumiera si o bricheta aurite si imbracate in lemn.

Ambele piese vin ambalate in cutie eleganta de cadou.

set-cadou-pentru-fumatori

Tablou antichizat Imperial French Coffee, cal bust si set cadou cu bricheta si scrumiera.

De obicei, un fumator este si un amator de cafea deaceea va propunem cateva idei de cadouri care includ si cani de cafea sau tablouri cu tematica.

cadou-fumatori-tablouCadou cana de cafea, ceas de birou si tablou antichizat.

Cana de cafea are un mesaj pentru iubitorii de cafea:”Trezeste-te si miroase cafeaua!” Aroma cafelei trezeste simturile si te pregateste pentru o noua zi.

Citeste si:  Cadouri in culori britanice

cadou-cafea-ceas-tablouSet cadou cu cana de cafea si set pentru fumatori cu steagul britanic

Union Jack sau steagul britanic este sursa de inspiratie pentru multe imprimeuri pe haine, genti, cufere si casete de bijuterii si mai ales ceasuri si cani de portelan.Setul de portelan include cana de cafea si suport pentru pahar.Steagul britanic este suprapus unui model de lemn, ceace da un aspect vintage superb.

Acelasi imprimeu il gasim si la setul cu bricheta si scrumiera deaceea am decis sa le punem impreuna pentru a crea o idee de cadouri pentru fumatori.

Cadouri pentru fumatori
Cadouri pentru fumatori

 

set cadou cu scrumiera si bricheta idei de cadouri pentru fumatori
Scrumiera in forma de mar Apple. Vine in set cu bricheta in forma de mar.

Pentru a comanda cadouri pentru fumatori, intra in magazinul online eJuliana.ro. Confirma stocul telefonic pentru a te asigura ca primeste produsele comandate la timp: 0785232325!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Cadouri pentru fumatori
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *