Cadouri pentru femei pasionate de lectura

Idei de cadouri pentru femei pasionate de lectura

Cauti cadouri pentru femei pasionate de lectura? Pasiunile si hobby-urile reprezinta principala noastra carte de vizita care ne fac cu adevarat unici.Tocmai din acest motiv, atunci cand vrei sa-i faci cuiva un cadou, este bine sa te raportezi intotdeauna la pasiunea sau hobby-ul pe care il are acea persoana.
Din multitudinea ideilor de cadouri pentru femei, se distinge o categorie aparte, extrem de interesanta si de ofertanta: ideile de cadouri pentru pasionatele de lectura. V-ati gandit ce cadouri pentru pasionate de lectura puteti alege daca prietenele voastre fac parte din aceasta categorie?

Uite cateva idei de cadouri pentru femei pasionate de lectura:

Semn de carte fluturas cadouri pentru pasionate de lectura
cadouri pentru pasionate de lectura

Pasiunea pentru lectura este un dar primit de unii dintre noi dar pe care nu toata lumea il intelege la adevarata sa valoare.Pentru ca o carte poate sa nu fie intotdeauna cadoul cel mai original pentru o femeie careia ii place in mod deosbit sa citeasca, ti-am pregatit in acest articol cateva idei inedite de cadou, de acest tip care sa te inspire.
Un semn de carte special
Semnele de carte sunt mereu o problema pentru cei care obisnuiesc sa citeasca cel putin 3 carti pe luna. Deoarece majoritatea semnelor de carte sunt lipsite de valoare, ele se pierd usor, se deterioreaza rapid, iar uneori raman uitate intr-una din cartile pe care le-am citit deja.

Citeste si:  Cum alegi un bol tibetan cantator?

Astfel, pentru o persoana pasionata de lectura, un cadou aparte, care sa fie si accesibil in acelasi timp, poate fi un semn de carte special, asemenea celor folosite drept marturie pentru botez. Acesta poate fi achizitionat sau poate fi confectionat chiar de catre tine. Ca sursa de inspiratie, iti recomandam acest semn de carte in forma de cheie, ingeras sau un semn de carte cu fluturas ca cel de mai jos.Semn de carte cu fluturas
Un ceas pentru birou
Deoarece lectura presupune nostalgie si un simt dezvoltat pentru arta, unui pasionat de lectura ii poti cumpara si un ceas antichizat pentru birou. Un ceas de birou sculptat cu silueta unei femei care citeste se inscrie perfect in tematica noastra de cadouri. Ce poate fi mai potrivit decat asta?Ceas de birou cu fata citind

Ceas de birou si tablou cu mesaj motivational

O alta idee de cadouri pentru cineva care iubeste lectura poate fi aceasta asociere de ceas de birou vintage si un tablou antichizat cu mesaj motivational despre fericire si succes.

Ceas de birou si tablou despre succes si fericire
Ceas si tablou vintage cu mesaj – cadouri pentru pasionate de lectura

O bilblioteca feminina
Daca bugetul tau pentru cadouri este unul generos, inseamna ca ai posibilitatea sa optezi pentru un cadou cu adevarat deosebit si special care sa exalteze peste masura orice pasionata de literatura. Ce zici de o bliblioteca cocheta? Pe langa faptul ca este un obiect extrem de util pentru orice colectionara de carti, biblioteca este si unul dintre cele mai apreciate elemente de decor. Biblioteca de cartiDin punctul nostru de vedere, sa-i oferi unui pasionat de lectura o biblioteca reprezinta o dovada de apreciere si de pretuire in acelasi timp.

Citeste si:  Alege cel mai frumos cadou botez nasi

Cana de ceai

Pentru o persoana pasionata de lectura, o cana de cafea sau o cana de ceai pe care sa il savureze in timp ce citeste poate fi una dintre placerile sale deosebite, deaceea ne putem indrepta atentia catre un ceainic sau o cana de ceai din portelan fin cand cautam un cadou.Cana de cafea din portelan fin cu bujori rozCana de cafea si agenda cu pix frumos ambalate in cutie de cadou pot fi impreuna o idee inspirata de cadouri pentru o femeie pasionata de citit.

Cana inflorata si agenda cu pix roz.
Cana inflorata si agenda cu pix roz.

Capete de carti glob pamantesc antichizat, cadouri pentru femei pasionateCapete de carti, globuri pamantesti antichizate, pe suport de lemn Categorie Decoratiun interioare eJuliana

Sunt multe idei de cadouri pentru femei pasionate de lectura pe care le poti folosi. Cand este vorba de cele care iubesc cartile, este nevoie de o atentie mai deosebita pentru a gasi ceva legat de pasiunea lor. Speram ca recomandarile noastre te-ai ajutat!

Sumar
Cadouri pentru pasionate de lectura
Nume Articol
Cadouri pentru pasionate de lectura
Descriere
Cauti cadouri pentru femei pasionate de lectura? Pasiunile si hobby-urile reprezinta principala noastra carte de vizita care ne fac cu adevarat unici.Tocmai din acest motiv, atunci cand vrei sa-i faci cuiva un cadou, este bine sa te raportezi intotdeauna la pasiunea sau hobby-ul pe care il are acea persoana.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *