Idei de cadouri pentru familie fericita.

Astazi va recomandam un cadouri pentru familie fericita si deaceea am hotarat sa incepem prin a pva prezenta rama foto de familie. Este vorba despre o rama foto care poate sa expuna multe momente frumoase din viata de familie, precum si un tablou cu o urare de bine. Aceste accesorii sunt binevenite in casa, deoarece isi vor gasi locul foarte usor, fiind foarte practice si, in acelasi timp, extrem de placute la aspect.

Rama Family si tabloul "Bless this house".

Rama foto cuprinde 11 locuri destinate fotografiilor de familie – 4 fotografii 8cm x 8cm, 2 fotografii 10cm x 10cm, 4 fotografii 15cm x 10cm si 1 fotografie 18cm x 12cm. Aceasta rama foto se poate agata pe perete sau poate fi ca atare, un obiect de decor interesant. Citatul din centrul ramei, „Everything is better when we’re together” pune in evidenta unul dintre cele mai importante aspecte din viata de familie, si anume, timpul pretios pentrecut impreuna cu toti membrii familiei, care nu se poate compara cu nimic in lume!

Rama Family.

Daruieste o rama foto de familie deosebita si ganduri bune!

Tabloul cu urarea „Bless this House” se potriveste perfect vietii de familie. Ce poate fi mai frumos decat un gand bun destinat familiei careia doriti sa ii daruiti un cadou? Acest tablou va aduce zambetul pe buzele membrilor familiei, intrucat cuvintele transmit o binecuvantare, care vor face oamenii sa aprecieze tot ceea ce au. Va recomandam sa amplasati sau sa agatati acest tablou pe perete, oriunde in casa, chiar si in hol pentru o mai mare vizibilitate atunci cand membrii familiei se intorc acasa dupa o zi plina de activitati.

Tablou "Bless this house".

Noi va asteptam cu drag la magazinul nostru pentru achizitionarea acestor produse inedite!

O familie fericita.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *