Cadouri pentru familie

Idei de cadouri pentru familie fericita.

Astazi va recomandam un cadouri pentru familie fericita si deaceea am hotarat sa incepem prin a pva prezenta rama foto de familie. Este vorba despre o rama foto care poate sa expuna multe momente frumoase din viata de familie, precum si un tablou cu o urare de bine.

Aceste accesorii sunt binevenite in casa, deoarece isi vor gasi locul foarte usor, fiind foarte practice si, in acelasi timp, extrem de placute la aspect.

Rama Family si tabloul "Bless this house".

Rama foto cuprinde 11 locuri destinate fotografiilor de familie – 4 fotografii 8cm x 8cm, 2 fotografii 10cm x 10cm, 4 fotografii 15cm x 10cm si 1 fotografie 18cm x 12cm. Aceasta rama foto se poate agata pe perete sau poate fi ca atare, un obiect de decor interesant. Citatul din centrul ramei, „Everything is better when we’re together” pune in evidenta unul dintre cele mai importante aspecte din viata de familie, si anume, timpul pretios pentrecut impreuna cu toti membrii familiei, care nu se poate compara cu nimic in lume!

Rama Family. Cadouri pentru familie
Cadouri pentru familie

Daruieste o rama foto de familie deosebita si ganduri bune!

Tabloul cu urarea „Bless this House” se potriveste perfect vietii de familie. Ce poate fi mai frumos decat un gand bun destinat familiei careia doriti sa ii daruiti un cadou? Acest tablou va aduce zambetul pe buzele membrilor familiei, intrucat cuvintele transmit o binecuvantare, care vor face oamenii sa aprecieze tot ceea ce au. Va recomandam sa amplasati sau sa agatati acest tablou pe perete, oriunde in casa, chiar si in hol pentru o mai mare vizibilitate atunci cand membrii familiei se intorc acasa dupa o zi plina de activitati.

Citeste si:  Decoratiuni pentru Halloween

Tablou "Bless this house". Cadouri pentru familie

Noi va asteptam cu drag la magazinul nostru pentru achizitionarea acestor cadouri inedite pentru familie!

O familie fericita.

 

Alte idei de cadouri pentru familie si casa noua

Cani de cafea din portelan
Set de cani de cafea din portelan din coelctia Vincent van Gogh
Cani de cafea din portelan fin de colectie Alphons Mucha
Cani de cafea din portelan fin de colectie Alphons Mucha

Capete de carti glob pamantesc antichizat

Capete de carti glob pamantesc antichizat

Fantana de interior, fantana feng shui Buddha
Fantana de interior, fantana feng shui Buddha
Statueta Buddha lemn sculptat
Statueta Buddha din lemn masiv sculptat in India

Nu ai gasit inca destule idei de cadouri pentru familie in acest articole? Intra in magazinul nostru online eJuliana.ro, la  sectiunea de cadouri pentru casa noua si a celor dedicate celor dragi! Suna la numarul de telefon al magazinului 0785232325,pentru a comanda telefonic sau pentru a confirma stocul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *