Idei de cadouri pentru cei cu preocupari feng shui

Cadouri recomandate pentru cei cu preocupari feng shui

Cauti cadouri pentru cei cu preocupari feng shui?  Juliana iti recomanda mai multe idei de cadouri pe care le poti lua in considerare.

Aparuta inca din cele mai vechi timpuri ca principala caracteristica a omului, spiritualitatea reprezinta modul in care fiintele umane si-au explicat pentru prima data fenomenele naturale. Aceasta a a jucat un rol important in evolutia noastra ca specie si ne-a ajutat sa ne dezvoltam gandirea simbolica, fapt care a propulsat omenirea la un stadiu superior al constiintei si al creativitatii.

Boluri cantatoare din sapte metale
Religiile reprezinta practic prima forma de cultura pe care omul primitiv si-a insusit-o si prin intermediul careia a incercat sa-si cunoasca propriul eu pentru a-si depasi conditia.

Indiferent ca vorbim despre religii politeiste sau monoteiste, oamenii au ramas pana in ziua de astazi extrem de ancorati in spiritualitate si in valorile traditionale mostenite sau insusite, in ciuda globalizarii si a evolutiei tehnologiei.

Recomandari si idei de cadouri pentru cei cu preocupari feng shui

Bol cantator tibetanBol cantator tibetan

Unul dintre cele mai populare obiecte cu utilitate si simbol feng shui, este bol tibetan sau bolul cantator, asa cum i se mai spune. Deoarece fiecare dintre noi are cel putin un prieten cu preocupari feng shui, este bine sa cunoastem cat mai multe optiuni de cadouri potrivite pentru acest gen de persoane.

Citeste si:  Idei de cadouri pentru sora

Daca dorim sa ne axam pe spiritualitatea orientala, obiectele de tip Feng Shui reprezinta un tip de cadou cu care nu putem de gres.Buddha cu clopotel tibetanCopotel tibetan din bronz si statueta reprezentand un Buddha al intelepciunii

Amuleta cu banut norocos

Din aceasta categorie, poti opta pentru o amuleta cu banut norocos, aducatoare de noroc si de bunastare. Datand inca din perioada dinastiei Ming, amuleta a fost conceputa pentru a atrage norocul de partea persoanelor care o detin.Bratara norocoasa feng shui Bratara cu banut norocos

Se spune ca aceasta amuleta este extrem de eficienta atunci cand este purtata in buzunar, atunci cand este agatata de usa principala a casei sau a biroului, dar si atunci cand este amplasata in coltul sud-estic al incaperii, sectorul destinat averii in cultura Feng Shui.

Pagoda celor cinci elemente din metal

Pagoda cu cinci elemente de metalPagoda celor cinci elemente

O pagoda reprezentand copacul celor 5 elemente esentiale vietii este de asemenea un cadou inedit pe care i-l poti face unei persoane pasionate de spiritualitate si Feng Shui. Aceasta este un remediu natural creat pentru perioada lui 8 care te protejeaza de Stelele Zburatoare nefaste.Clopotel tibetan, busola feng shui si pagoda celor cinci elemente

Pisica Maneki Neko

Persoanelor care isi doresc in primul rand prosperitate si nororc le poti darui o pisica Maneki Neko, aducatoare de bani. Denumita si Maneki Neko, Pisica Feng Shui este una dintre cele mai indragite si colectionate statuete. Pisica Maneki Neko, cadouri pentru cei cu preocupari feng shuiPisica Maneki Neko aducatoare de noroc

Acestea pot fi intalnite cel mai des la intrarea in magazine sau chiar in vitrinele acestora deoarece se presupune ca Maneki Neko stabileste o conexiune spirituala intre vanzator si cumparator aducand bunastarea amandurora.

Citeste si:  Decor cu mobila veche

Clopotel tibetan, cadouri pentru cei cu preocupari feng shui

Poti oricand sa alegi un clopotel tibetan pentru a-l oferi cadou celor cu preocupari feng shui. Facut din acelasi aliaj de metale ca si bolul cnatator, clopotelul tibetan este si el insptit de un bastonas de lemn.

Il poti folosi pentru terapie prin sunet, meditatie si energizare sau il poti achizitiona pentru a oferi un cadou special celor dragi tie.

Statueta de bronz Buddha al sanatatii in lotus
Statueta de bronz Buddha al sanatatii in lotus

Statuetele reprezentandu-l pe Buddha pot fi idei inspirate de cadouri pentru cei cu preocupari feng shui. Tu ce tip de cadouri spirituale preferi?

Unde gasesc cadouri pentru cei cu preocupari feng shui?

Intra in magazinul nostru online ejuliana.ro pentru a plasa comenzi online! Pentru a confirma stocul sau pentru a comanda un clopotel tibetan sau un bol cantator, ne poti contacta telefonic la numarul afisat: 0785232325

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *