Idei de cadouri pentru casa noua

Rama Juliana Home Living, cadouri pentru casa noua

Recomandari si idei de cadouri pentru casa Juliana

Exista nenumarate ocazii in care putem oferi cuiva apropiat cadouri pentru casa noua si decoratiuni de exterior, printre care putem include mutarea intr-o casa noua, casatoria sau pur si simplu o aniversare a cuiva care este pasionat de design si decor.

cadouri hand made
Cele mai potrivite cadouri de casa noua pot fi cele care au, pe langa aspectul placut, o utilitate practica, asa cum poate fi considerat un set de cani si un ceainic, alaturi de o statueta decorativa.

Cuier decorativ HOME si suport pentru chei.

 

Oferirea unui cadou care sa imbine utilul si frumosul, este mai simpla decat crezi, iar pentru a realiza acest lucru, poti incropi un cadou alegand un obiect util, asa cum este o cana si un obiect decorativ, ca de exemplu o rama foto de familie.

Ceainic si album cu flori, Cadou pentru iubitoarele de flori, Cadou pentru iubitoarele de flori Cani de portelan cu flori. Rame si set din portelan cu flori, Cadou pentru iubitoarele de flori rame si ceainic de portelan, idei de cadouri
CADOURI DE CASA NOUA PENTRU PRIETENI SI RUDE
Stim ca femeile sunt pasionate de bijuterii si de decoratiuni, asadar, poti alege un cadou inedit combinand aceste doua elemente, cu ajutorul unei casete de bijuterii si unui suport de bijuterii in forma de silueta, care pot arata minunat in biblioteca din living sau pe noptiera din dormitor.

Barometru de birou sticla furtunii

Barometru natural – Sticla furtunii care isi schimba aspectul in functie de vreme

Nici domnii nu sunt mai prejos atunci cand vine vorba de decoratiuni, asadar, un cadou ingenios pentru un barbat poate fi un set alcatuit dintr-o cana cu un mesaj prietenos si un ceas pentru masa, cu un design elegant si vintage, care va arata minunat pe biroul lui sau in camera de lectura.

Citeste si:  Idei de decor de Valentine’s Day

ceasuri cadou pentru birou
Atunci cand ne dorim sa alegem cadoul ideal pentru casa cuiva drag, este foarte simplu sa facem alegerea ideala doar gandindu-ne la pasiunile sale, la experientele pozitive din viata lui sau la dorintele si planurile sale de viitor. De exemplu, daca persoana careia vrei sa ii oferi un cadou decorativ pentru casa este pasionata de calatorii sau iubeste marea, un cadou inedit pentru ea poate fi o corabie decorativa pentru perete, care imita fidel o corabie adevarata.

Corabie cadou pentru casa noua

Un obiect decorativ si practic, ideal pentru a fi daruit unei femei, dar nu numai, poate fi o oglinda eleganta cu o rama vintage, antichizata, asa cum este oglinda Beauchamp.

Cutie pentru sticla de vin cu set de accesorii pentru vin
Asadar, nu este dificil sa alegi cele mai frumoase cadouri de casa noua daca acestea se potrivesc personalitatii si stilului persoanei dragi careia vrei sa le oferi.

Accesorii pentru sticla de vin in cutie personalizata

Cutie cu accesorii pentrudesfacerea sticlei de vin

Idei de cadouri pentru barbati cu termometru Galileo Galilei

Set cu cana de portelan fin si termometru pentru birou Galileo Galilei

Cadou pentru pasionatii de biciclete.

Ceasuri de birou in forma de bicicleta metalica antichizata

Cuier Home si cutie de chei cadouri pentru casa

Rama cuier Home cadouri pentru casa

Rama de familie si cuier Home

Suna acum pe eJuliana

Sumar
Recomandari si idei de cadouri pentru casa noua Juliana
Nume Articol
Recomandari si idei de cadouri pentru casa noua Juliana
Descriere
Exista nenumarate ocazii in care putem oferi cuiva apropiat cadouri pentru casa noua si decoratiuni de exterior, printre care putem include mutarea intr-o casa noua, casatoria sau pur si simplu o aniversare a cuiva care este pasionat de design si decor.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *