Recomandari de cadouri pentru casa noua

Va prezentam in cele ce urmeaza cateva idei de cadouri pentru casa noua care speram ca va vor placea. O casa noua este intotdeauna un prilej de bucurie si mandrie pentru ca reprezinta rodul muncii depuse pe parcursul anilor. Cei care se bucura de noua achizitie sunt cuprinsi de entuziasmul decorarii dupa bunul lor plac. Desi decorarea inseamna multa osteneala, la final, tot efortul se va dovedi a fi binemeritat si se vor bucura sa primeasca niste cadouri pentru casa noua! Cadourile potrivite pentru persoanele care se afla in aceasta situatie trebuie sa fie practice si usor de incadrat in proaspatul decor!

Daca sunteti invitati sa vizitati niste prieteni care tocmai si-au achizitionat un camin, aveti mai jos mai multe idei de cadouri pentru casa noua de unde puteti alege.

O rama foto de famile si un suport pentru chei sunt cadourile potrivite pentru o casa noua!

Sugestie de cadou: suport pentru chei si rama foto.

Cele mai populare idei de cadouri pentru casa noua sunt ramele foto si cutiile de chei.

Ce va recomandam noi : o rama foto si un suport elegant pentru chei.

Suport pentru chei.

Persoanele carora le veti darui acest suport pentru chei va vor multumi din suflet! Se vor bucura mult, deoarece acest suport pentru chei este, in primul rand extrem de practic. Daca pana acum se intampla sa piarda cheile foarte des, negasindu-le un loc de depozitare corespunzator, acum pot uita de aceasta grija! Suportul in forma de dulapior este incapator, avand 5 carligase pentru chei. Designul suportului atrage privirle datorita elegantei sale. Un loc usor accesibil unde ar putea fi amplasat: pe hol, aproape de usa!

Rama foto Family.

Fiind un accesoriu care se poate incadra usor in proaspatul decor, cei care vor primi cadoul vor fi incantati de aceasta idee. Cu siguranta ca se vor distra in timp ce vor alege fotografiile potrivite pentru un colaj personalizat. Cuvantul „family” de pe rama foto pune in evidenta cel mai bine atmosfera placuta si linistita din noua casa, atmosfera care defineste cel mai bine viata de familie!

Rama foto Family cu sclipici.

Idei de cadouri pentru casa noua:O alta varianta a ramei foto, usor mai indrazneata, pentru iubitorii ramelor cu sclipici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *