Cadouri pentru bunici

Idei de cadouri pentru bunici – ce putem oferi?

Bunicii sunt membrii dragi ai familiei pe care nu-i putem avea pentru totdeauna cu noi astfel ca merita toata atentia noastra. Nu uitati sa le faceti mici surprize sau cadouri ori de cate ori aveti ocazia si mai mult decat atat, nu uitati sa-i vizitati cand isi sarbatoresc aniversarile sau zilele de nastere.

Pe langa prezenta voastra, niste cadouri pentru bunici ar fi binevenite si le va face o mare bucurie sa le primeasca de la copii si de la nepoti. De-a lungul anilor, probabil au primit multe cadouri dar un cadou de la nepotul sau nepoata lor este cu totul altceva.

Bunicii au trait mai mult decat noi si inteleg mai bine lucrurile care au cu adevarat valoare in viata. Mai mult decat orice altceva, familia este cea mai importanta pentru ei. Daca te gandesti putin, sunt cateva lucruri care le-ar face placere si de obicei acestea au legatura cu ideea de familie.

Amintiri in rame foto – Familia – mereu aproape

Un album foto de familie este o idee excelenta de cadouri pentru bunici. Ei isi iubesc familia si petrec cel mai mult timp depanand amintiri si uitandu-se la fotografiile si albumele de familie.

Poti sa-l oferi asa cum este dar ideal ar fi sa pui deja fotografii de familie in el. Bucuria va fi cu atat mai mare cand il vor primi.

Citeste si:  Idei de mic dejun sanatos pentru copii si parinti

Album-foto-familie-868FA
Daca aveti o fotografie a voastra impreuna cu bunicii, o puteti inrama si le-o puteti oferi frumos ambalata.

O rama foto de familie cu doua sau trei spatii pentru fotografii poate fi deasemenea un cadou inspirat pentru bunici.

Fie ca vorbim de o rama foto multipla de familie pentru perete , fie ca vorbim de una pentru birou, o rama foto ramane o idee minunata de cadouri pentru bunici.

cadouri pentru bunici rama pentru nepoti
Rama pentru nepoti

Alege trei fotografii cu bunicii si pune-le in rama. Rama foto multipla cine ambalata intr-o cutie de cadou gata pentru a fi ambalata.

Un calendar personalizat cu fotografii de familie poate fi o alta idee extraordinara de cadouri pentru bunici mai ales daca le oferi acest cadou cu ocazia sarbatorilor de Craciun, de Anul Nou sau de ziua lor, daca aceasta este la inceputului anului.

calendar-personalizat-bunici
Alege 12 fotografii speciale pe care le poti edita sau pe care le poti adauga unor pagini care contin zilele luniilor. Alegi dimensiunea de printare si le poti printa chiar tu la o imprimanta color pe hartie foto A4.

Ideal este ca sub fiecare fotografie sa faci mici comentarii amuzante sau sa scrii ceva frumos despre bunicii tai sau poti alege mesaje interesante sau citate celebre pentru a le adauga pe fiecare pagina a calendarului.

Daca vrei ceva profesional, mergi cu fotografiile la un centru foto sau magazin de cadouri personalizate si vor prelua ei misiunea. Vei fi multumit/a de rezultat si bunicii vor fi incantati de cadou.

Citeste si:  Cadouri pentru nasi

Rame foto Juliana, idei de cadouri pentru bunici

Idei de cadouri pentru bunici
Rama foto pentru bunici si nepoti
Idei de cadouri pentru bunici
Rama foto pentru bunici si nepoti
Idei de cadouri pentru bunici
Rama foto pentru bunici si nepoti
Idei de cadouri pentru bunici
Rama foto pentru bunici si nepoti
Idei de cadouri pentru bunici
Rama foto pentru bunici si nepoti
Idei de cadouri pentru bunici
Rama foto pentru bunici si nepoti
cadouri pentru bunici
Rama pentru bunici si nepoti

Vezi si cadouri pentru profesori – un articol care iti da idei!

1 Opinii pentru “Cadouri pentru bunici

  1. Gabriel spune:

    Un cadou potivit pentru Parinti, Bunici, Colegi, Sefi, Profesori, Doctori etc cu conditia ca acestia sa fie ortodocsi constider ca ar putea fi o icoana. Iar daca vrei una pictata un om cu o energie pozitiva deosebita si o experieta in pictura bisericiasca de peste 18 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *