Cadouri de botez personalizate Juliana

Cadouri pentru botez personalizate recomandate

A primi cadouri deosebite este o placere, a oferi cadouri inspirate este un privilegiu si a recomanda cadouri inspirate este treaba noastra. Alegerea unor cadouri pentru botez personalizate poate fi cea mai buna decizie daca sunteti invitati sa participati la un botez sau ziua de nastere a unui bebelus.
Colectia de cadouri de botez de la Juliana include o multime de idei de cadouri pe care le puteti oferi cu ocazia botezului celui mic.

Idei de cadouri pentru botez personalizate si unice
Caseta pentru primii botosei personalizata prin gravare

A personaliza cadoul pe care intentionam sa-l oferim cu ocazia botezului inseamna ca am pus si ceva in plus care cu siguranta inseamna mult pentru cei care il primesc.

Idei de cadouri de botez personalizate si unice
Personalizarea cadourilor de botez se poate face prin gravare, imprimare sau atasarea unei etichetute din carton special, mai deosebit. Pe eticheta se imprima text sau numele bebelusului si data botezului.

Idei de cadouri de botez personalizate si unice
Acest tip de personalizare se face de obicei prin atasarea funditei la cadoul in sine sau a cutie in care acesta este ambalat. De exemplu in cazul unui suport pentru certificatul de botez putem opta pentru oricare dintre cele doua sau trei tipuri de personalizare.

Cadou pentru bebelus suport de certificat
Puteti alege sa imprimati numele bebelusului pe o fundita roz in cazul in care oferim cadoul la botezul unei fetite si pe o fundita albastra in cazul unui baietel.Prindeti fundita in jurului suportului pentru certificat si deja aveti un cadou de botez special.

Suport pentru certificat cadouri pentru nou nascuti
Suportul de certificat de botez vine ambalat intr-o cutie eleganta de cadou cu sigla Juliana. Puteti alege sa prindeti cutia cu fundita personalizata sau sa atasati o etichetuta de carton ivoir, roz sau albastru.
Pentru o personalizare direct pe obiectul in sine, puteti alege gravarea cadoului in sine. Suportul pentru certificat de botez include un spatiu special pentru personalizarea prin gravare. Personalizarea nu este obligatorie ci optionala. cadoul poate fi oferit asa cum este prezentat in cutie de cadou.

Cadou pentru bebelus suport de certificat
Cele mai multe dintre cadourile cu tematica de botez din colectiile Juliana sunt placate cu argint si pot fi personalizate prin gravare. Casetute pentru prima bucla de par si primul dintisor, albume foto care includ rama foto placata cu argint, rame foto pentru primul anisor, seturi de botez cu lingurita, cutitas si furculita, toate pot fi personalizate prin gravare.Cadou pentru bebe de 1 an Juliana.ro
In functie de spatiul disponibil pentru persnalizare puteti grava chiar si un mic mesaj special pentru bebelus, o urare de bine pentru familia bebelusului.
Personalizarea prin gravare face din aceste cadouri pentru botez personalizate obiecte speciale, unice pentru a fi pastrate cu placere o viata intreaga.

suna comanda

 

Sumar
product image
Voturi
2.5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Cadou pentru bebelusi Juliana
Pret
Lei 319

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *