Cadouri pentru bebelusi Juliana, cadouri de botez

cadouri pentru bebelusi, perie si pieptene idei de cadouri pentru botez juliana, set de perie si pieptan cadou pentru bebelus

Cadouri pentru bebelusi Juliana, cadouri inspirate de botez

Cu siguranta te-ai aflat si tu in situatia in care nu ai stiut ce sa oferi in dar unor parinti care se bucura de venirea pe lume a unui nou membru in familie. Cand ne alegem cadouri pentru bebelusi Juliana, stim ca acestea sunt extrem de variate si alegerea nu va fi una usoara.

Ele se pot incadra in categoria hainutelor sau jucarioarelor, dar pot face parte si din categoria cadourilor care servesc la pastrarea amintirilor frumoase din primii ani de viata.

Alegerea cadoului de botez perfect depinde numai de ceea ce preferi tu cel mai mult! Iata doua sugestii interesante de cadouri pentru bebelusi Juliana:

set cadou cu perie si pieptene idei de cadouri pentru botez juliana

Set cadou pentru bebelusi cu perie si pieptene, prezentate in cutie eleganta

Un set format din pieptene si perie, ambele placate cu argint, puse frumos in saculet din material textil si mai apoi in cutiuta eleganta de cadou.

Un aspect interesant legat de aceste obiecte este faptul ca pot fi personalizate foarte usor prin gravare. Astfel, veti putea surprinde in mod placut parintii micutului prin gravarea cu un citat frumos sau cu o urare deosebita a periei si a pieptenelui.

Cadoul de botez pentru fetite, set de perie si pieptan cadou pentru bebelus

Set cadou cu perie si pieptene Bmbino, idei de cadouri pentru bebelusi Juliana

Puteti merge la bijutier sau orieunde se graveaza pe metal pentru a personaliza periuta. Setul pentru bebelusi cu perie si pieptene este un cadou cu adevarat deosebit, recomandat de Juliana !

Citeste si:  Aranjament de Craciun si decoratiuni inspirate de sarbatori

set cadou cu perie si pieptene idei de cadouri pentru botez juliana,cadouri pentru bebelusi Juliana

Perie pentru bebelusi placata cu argint personalizabila

Albumele foto vor fi intotdeauna cadourile care va vor scoate din impas! Albumul foto pe care vi-l recomandam  este extrem de elegant si de pretios. Avand coperta din fata placata cu argint, acest album pentru bebelusi poate fi cadoul ideal, intrucat este o modalitate frumoasa de a pastra la un loc amintiri speciale din primii ani de viata ai copilului.

album foto pentru primul an idei de cadouri pentru botez juliana

Albumul foto placat cu argint are un spatiu in partea de jos care poate fi personalizat deasemenea, prin gravare. Nu este obligatoriu sa-l gravati. Il puteti oferi cadou asa cum este. In cazul in care doriti sa personalizat albumul, gravorul va paote ajuta.

Alte articole similare cu sugestii de cadouri pentru bebelusi Juliana puteti gasi AICI

lbum foto cadou de botez pentru primul an idei de cadouri pentru bebelusi juliana

Pentru a comanda cadouri pentru bebelusi Juliana, vizitati magazinul online cu acelasi nume, la categoria de botez. Sunati la numarul de telefon al magazinului fizic pentru confirmarea stocului!

suna comanda

Sumar
Cadouri pentru bebelusi Juliana Colectia de cadouri de botez
Nume Articol
Cadouri pentru bebelusi Juliana Colectia de cadouri de botez
Descriere
Cu siguranta te-ai aflat si tu in situatia in care nu ai stiut ce sa oferi in dar unor parinti care se bucura de venirea pe lume a unui nou membru in familie. Cand ne alegem cadouri pentru bebelusi Juliana, stim ca acestea sunt extrem de variate si alegerea nu va fi una usoara.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *