Cadouri pentru barbati cu spirit de aventura


Cadouri pentru barbati cu spirit de aventura

Cadourile pe care le primim de la cei dragi sunt intotdeauna mult mai pretioase daca ne caracterizeaza si daca au un rol practic. Mai ales in cazul barbatilor, rolul unui cadou trebuie clar definit, gestul nefiind intotdeauna suficient pentru a impresiona. Spre exemplu, daca vreti sa alegeti cadouri pentru barbati cu spirit de aventura, trebuie sa stiti inca din start ce obiecte s-ar potrivi, cat ar fi de utile si care ar fi design-ul perfect. Fiindca acest tip de cadouri nu are denumire oficiale, ii vom spune cadouri pentru aventurieri.

Corabia bogatiei remediu feng shui pentru bogatie si bunastare

Un astfel de cadou este perfect pentru majoritatea barbatilor. De ce? Pentru ca majoritatea barbatilor au un simt de aventura dezvoltat inca din perioada basmelor si povestilor din copilarie.

breloc cu lupa Cadouri pentru barbati cu spirit de aventura

Pentru orice explorator sau barbat care pleaca des din drumetii, busola este primul accesoriu de care ai nevoie sa nu te pierzi.busola royal navy cadouri pentru barbati cu spirit de aventura
Un astfel de cadou se ofera din doua motive: din dragoste pentru persoana respectiva, din atractie fata de obiect in sine. Estetica extrem de pronuntata aproape ca eclipseaza uneori rolul practic de care se bucura aceasta busola de buzunar.

busola de buzunar Cadouri pentru barbati cu spirit de aventura

Varianta unei busole de buzunar practice care poate fi purtata sub forma de breloc este potrivita in special pentru cei care isi doresc sa aiba tot timpul la ei un astfel de accesoriu.

Citeste si:  Borseta de piele premium pentru barbati

breloc cu busola Cadouri pentru barbati cu spirit de aventura

Ochianul, sau luneta, este cadoul perfect pentru orice barbat care si-a petrecut copilaria citind povesti cu pirati sau cu mari exploratori din secolele trecute.

ochian de marina Cadouri pentru barbati cu spirit de aventura

Exista insa si barbati care pierd adesea notiunea timpului. Ei bine, o clepsidra tip breloc este ideala pentru firile mai putin ancorate in rigorile impuse de timp.breloc cu clepsidra Cadouri pentru barbati cu spirit de aventura

De altfel, clepsidra este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le poti face unei persoane datorita simbolisticii ei.
In cazul in care nu vrei sub nicio forma sa optezi pentru un cadou practic, ci doresti sa insisti mai mult pe latura estetica, este in regula. Poti alege cu incredere si obiecte de decor speciale al caror rol sa fie strict estetic, dar acestea trebuie sa aiba legatura cu persoana respectiva.

Corabia bogatiei remediu feng shui

Tu ce alte obiecte consideri ca ar trece drept adevarate cadouri pentru aventurieri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *