Cadouri pentru a felicita pe cei dragi

Cadouri pentru fiecare luna a anului

Cadouri pentru a felicita pe cei dragi tie

Cauti cadouri pentru a felicita pe cei dragi? Ai nevoie de idei inspirate pentru a alege cadoul cel mai potrivit care sa exprime ceeace simti pentru prietenii tai? Avem mai multe recomandari de cadouri pentru a felicita pe cei dragi.

Cand este momentul pentru a oferi cadouri celor dragi din familie si prietenilor apropiati? Sunt cateva evenimente importante in viata care merita toata atentia noastra, mai ales ca este vorba de cei dragi, prieteni sau colegi de serviciu. Nunta, botez, absolvirea sunt cateva momente in care putem oferi cadouri de felicitare iar pentru asta trebuie sa alegem cateva variante mai inspirate.

Cadouri pentru nunta.

Cadouri funny cani pentru miri sef si adevaratul sef

Primul moment important este casatoria-momentul nuntii cand cei doi hotarasc sa-si spuna da pentru tot restul vietii.

Rama foto pentru nunta.

Pe langa darul de nunta, foarte important,  trebuie sa alegem si ceva mai deosebit care sa exprime afectiunea si aprecierea fata de noul cuplu.

Alegeti un set cadou prin care felicitati pe cei doi pentru acest pas important. Cadoul ales trebuie sa transmita ceeace simtiti cu aceasta ocazie importanta pentru ei.

Cadouri pentru nou nascuti, cadouri de botez si aniversarea primului anisor

Al doilea moment important din viata celor doi este nasterea copilului lor. Pentru un cuplu sau o familie, nasterea bebelusului lor este cel mai important moment care le transforma total viata.

Merita felicitati pentru asta, nu? Naterea unui bebelus este cel mai frumos moment din viata unor parinti si merita cadouri pentru a-i felicita.

Rama foto BABY impreuna cu un doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor.

Puteti oferi acest set cadou dar si alte cadouri, cu prima ocazie cand mergeti sa-i vizitati pe cei  doi,  pentru a le arata afectiunea si a-i felicita.Momentul botezului poate fi ocazia perfecta pentru a oferi acest set cadou celor doi parinti, pe langa cadourile speciale pentru micut.

Pieptene si perie de par impreuna cu cutiute pentru perima bucla si primul dintisor.

Daca in familie sunt deja copii si tocmai amai venit unul, o rama foto multipla pentru familie este o idee perfecta de cadouri de felicitare.

Rama Family si tabloul "Bless this house".

Cadouri pentru absolvire

Cristale trofee gravate cu mesaj, Cadouri pentru a felicita pe cei dragi
Trofeu de cristal gravat cu mesaj motivational

Un al treilea moment important este cel al absolvirii scolii cand atat prietenii cat si parintiii trebuie sa-si arate bucuria si sa-l felicite pe absolvent. Alege cadouri pentru a felicita pe cei dragi cu ocazia incheierii unui ciclu scolar sau la absolvirea liceului, facultatii etc.

Puteti oferi trofee de cristal cu mesaje motivationale pentru succes in cariera. Puteti chiar alege propriile texte care vor fi gravate daca doriti ca mesajul sa fie mai ”personal”.

Depinde de voi si de relatia voastra cu cei care vor primi aceste cadouri de felicitare pentru a face alegerea cea mai potrivita.

Cadouri pentru absolventi sau absolvire, Cadouri pentru a felicita pe cei dragi
Cadouri pentru a felicita pe cei dragi

Desigur puteti alege sa oferiti un astfel de set pentru a felicita pe cineva in orice alta imprejurare cand considerati ca persoana/persoanele merita felicitate.

Cristal cu mesaj gravat personalizat

Trofeu de cristal cu mesaj de succes

Trofeu de cristal motocicleta cutie ceasuri

 

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 3 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Trofeu de cristal
Pret
lei 179
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *