Cadouri de Secret Santa

Cadouri de Secret Santa, o traditie de Carciun care aprins radacini

Cadouri de Secret Santa este o traditie de Craciun prin care fiecaruia dintre membrii unei comunitati sau unui grup li se desemneaza o persoana careia sa-i faca un cadou anonim.

aranajament de craciun decoratiuni

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, gandurile fiecaruia dintre noi se indreapta catre familie si prieteni. Cautam cadouri de Craciun pentru cei dragi cu aceasta ocazie, cand vrem sa fim acasa, aproape de cele mai importante persoane din viata noastra.

Cadouri de Secret Santa, o traditie de Carciun care aprins radacini

Este un mod placut pentru multi oameni de a oferi si a primi un cadou, nu foarte scump, ca alternativa la traditia clasica a cadourilor de Craciun pentru fiecare persoana din grup. Astfel sunt incurajati toti sa intre in acest ” joc ” placut de a oferi un cadou Craciun.

Cani de Craciun si accesorii cu Mos Craciun.
Scopul lui ”Secret Santa” este de a face cumparatul cadourilor de Craciun mai usor si de a raspandi spiritul daruirii care ar trebui sa-i cuprinda pe toti in aceasta frumoasa perioada a anului si nu numai.
In plus, ”Secret Santa” sau cadoul secret de Craciun este raspunsul perfect pentru grupuri mari cum sunt scolile, organizatiile, firmele unde lucreaza multi oameni.
Exista surpriza sa oferi cadoul unei persoane care poate a pregatit cadoul de Craciun chiar pentru tine.

Cum se organizeaza ”Secret Santa”?

Unii scriu numele celor care participa la ”Secret Santa” si fiecare extrage la intamplare, dintr-o palarie, biletelul cu numele persoanei careia ii va face un cadou .
O alta varianta este aceea a listei de cadouri care vor fi oferite si fiecare va alege unul pe care sa-l aduca pentru a fi oferit de Secret Santa.

Citeste si:  Cum decoram baia

Decoratiuni de Craciun: farfurii cu reni si solnite.

Uneori exista si o limita de buget care va fi cheltuit pentru fiecare cadou alteori nu.
Cadourile sunt primite la fel de anonim si astfel fiecare este integrat in spiritul daruirii cadourilor de Craciun.
”Secret Santa” are loc de obicei, inainte de sarbatorile de Craciun cand scolile si multe dintre organizatii si firme inca nu isi intrerup cursurile sau activitatea.

Cani de Craciun si accesorii cu Mos Craciun.
Uneori  sunt lasate indicii in cadouri pentru a se face cunoscuti dar asta nu este recomandabil pentru ca tocmai spiritul daruirii este cel mai important si nu cine daruieste.
Se poate scrie numele persoanei care va primi cadoul dar nu si cel al persoanei care-l ofera.

Cadouri de Secret Santa, o traditie de Carciun care aprins radacini

Pentru a comanda cadouri de secret Santa, vizitati magazinul ejuliana.ro, la sectiunea Cadouri de Craciun! Ne puteti suna la numarul de telefon al magazinului pentru a confirma stocul. Suna la 0785232325!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *