Cadouri de nunta recomandate de Juliana

cadouri de nunta

Cadouri de nunta recomandate din colectia Juliana

Ai primit o invitatie la nunta? Stii, hartiuta aia frumos decorata care vine intr-un plic la fel de frumos? Sunt prieteni apropiati, cunostinte sau obligatii? Nu mai conteaza. Mergi la nunta… si daca mergi la nunta, trebuie sa cumperi cadouri de nunta sau cadouri pentru miri. Tocmai din acest motiv ai nevoie de cadouri de nunta recomandate, din colectia Juliana.

Cum economisesti bani cumparand cadouri de nunta recomandate de Juliana?

cadouri de nunta Juliana

Nu vrei sa mergi cu mana goala dar nu vrei nici sa arunci cu banii, nu? Nu vrei nici sa oferi cadouri ieftine sau care arata ieftin! Unde gasesti cadouri de nunta frumoase dar pe care sa nu cheltui o avere?
Trebuie sa stii ca e bine sa incepi sa cauti cadouri de nunta din vreme, nu sa lasi asta pe ultima suta de metri. Daca ai reusit sa cumperi cadourile din timp, ai scapat de o grija. Daca mergi la mai multe nunti, scapi de mai multe griji. Vara sunt multe nunti si cu siguranta esti invitat(a) la cateva dintre ele.Mai multe nunti inseamna mai multe cadouri!

rama de nunta suport certificat miri
Daca lasi achizitionarea cadourilor pentru miri pe ultima suta de metri s-ar putea sa nu mai gasesti mare lucru si daca ramai cu putine variante nu vei mai avea de unde alege.

Cadou de nunta inspirat din colectia pentru miri
La Juliana, toate aceste cadouri de nunta recomandate vin tocmai din Marea Britanie si unele dintre ele au tendinta sa dispara de pe raft destul de repede asa ca daca vrei ceva special, trebuie sa te pregatesti din timp.

Cadouri de cuplu caseta pentru miri
Foloseste-ti imaginatia si creativitatea pentru a cumpara ceva special sau ceva care poate fi personalizat.

Colectia de cadouri de nunta recomandate de la Juliana, include mai multe obiecte personalizabile, cum ar fi un suportul pentru certificatul de nunta. Un suport pentru certificat este un cadou de nunta  inedit si de obicei , are un spatiu delimitat special pentru personalizare.

cadou de nunta Juliana

Mirii se vor bucura foarte mult cand isi vor vedea numele gravat pe suportul de certificat iar tu ai reusit sa le oferi un cadou deosebit.
Daca ai o fotografie a celor doi miri, o poti inrama. Sunt o multime de modele de rame foto placate cu argint la Juliana, pe care le poti folosi, multe dintre ele pot fi gravate.

 cadou de nunta Juliana

Si mai interesant ar fi sa iei o rama foto dubla de birou, stii, o rama foto care se deschide si sta deschisa pe birou…, si sa pui o fotografie a mirilor impreuna cu un poezie de dragoste sau un mesaj special pentru ei daca iti sunt mai apropiati.

cadouri pentru miri, Cadouri de nunta recomandate
Un cadou de nunta bine gandit si oferit din inima inseamna mai mult decat orice cadou care nu spune nimic.

Rama foto, album foto de nunta,cadouri deosebite de nunta
Rama si album foto de nunta – Cadouri de nunta recomandate

Puteti comanda online pe ejuliana.ro sau telefonic la numarul afisat mai jos:

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
no rating based on 0 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Rama verighete suport pentru certificat miri
Pret
lei 178

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *