Cadouri de nunta pentru miri de la nasi

cadouri pentru miri rama dubla caseta certificat

Cadouri de nunta pentru miri de la nasi recomandate de Juliana

Cautati cadouri de nunta pentru miri de la nasi? Inseamna ca ati fost alesi a fiti alaturi de miri pe drumul pe care au apucat impreuna. A deveni parinti sprirituali pentru un nou cuplu este o treaba importanta ce trebuie tratata cu seriozitate maxima.

Alegerea lumanarilor pentru ceremonia religioasa, alegerea buchetelor de flori si a celorlalte elemente simbolistice, ce servesc pe durata evenimentului sunt sarcini importante ce trebuie infaptuite de nasi. De multe ori nasii aleg sa ofere si anumite atentii tinerilor insuratei, care sa le poarte noroc in viitor.

cadouri de nunta din colectia Amore by Juliana, Cadouri de nunta pentru miri de la nasi
Caseta pentru certificatul de nunta, potcoava norocoasa si rama foto in forma de verighete

Care sunt cele mai populare cadouri de nunta pentru miri de la nasi?

Cadouri practice – conform specialistilor printre cele mai populare cadouri de nunta pentru miri de la nasi sunt cele practice. Aparatele electrocasnice, aparatele care cresc confortul sunt foarte apreciate de toate cuplurile. Cuptoarele cu microunde, aparatele de preparat paine, robotii de bucatarie si storcatoarele de fructe par a fi in topul preferintelor.


Printre aparatele practice ce pot fi oferite cadou, un loc aparte il au televizoarele cu diagonale generoase si sistemele home cinema. Conform reprezentantilor magazinelor de specialitate, multe perechi de nasi achizitioneaza seturi de vase si tacamuri de masa pentru fini.

Cadouri simbolice – sunt populare si obiectele simbolice cu valoare sentimentala.Potcoava norocoasa este printre cele mai populare cadouri simbolice care se ofera la nunta.

Citeste si:  Daruieste-i un parfum senzual!
Potcoava norocoasa de nunta
Potcoava norocoasa de nunta, decorata cu doua verighete intrepatrunse
Potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava norocoasa pentru miri decorata cu verighete si strasuri de cristal, prezentata in cutie eleganta Amore

Cupele de sampanie personalizate, ceasuri cu mesaje inscriptionate, albumele foto confectionate manual, statuetele din bronz, sunt obiecte cadou potrivite.

Pe lista de cadouri de nunta pentu miri de la nasi, se remarca cufarul cadou. De obicei acestea sunt adevarate piese de arta pictate manual, si au o insemnatate simbolica deosebita. Cuferele pline cu bunataturi sunt in fapt o delectare pentru simturile tinerilor casatoriti.

Cadouri obiecte de arta – obiectele de arta sunt de mult timp in fruntea listei de cadouri pentru nunta. Astfel de atentii sunt un simbol al luxului si a bunului gust. Tablourile, sculpturile si obiectele de artizanat traditionale sunt piese bine primite de cunoscatori. Ca dar de nunta specialistii recomanda alegerea de piese originale, ce poarta amprenta originala a unor artisti mai mult sau mai putin cunoscuti.

Pentru persoanele energice, sunt recomandate tablourile bogate in culoare, care emana dinamism. Cuplurilor profund indragostite, li se pot oferi sculpturi moderne, realizate din bronz, lut sau rasini speciale. Cand vine vorba de cadouri de nunta, stilul modern este cel care trebui sa caracterizeze acest eveniment special.

Recomandari din colectiile Juliana

album foto de nunta
Suport pentru certificat de nunta, potcoava argintata cu verighete si album foto Wedding Day
Suport pentru certificat de nunta, potcoava argintata cu verighete si album foto Wedding Day
Suport pentru certificat de nunta, potcoava argintata cu verighete si suport pentru DVD Wedding Day
Cadou de nunta perfect Juliana
Suport pentru certificat argintt, potcoava cu verighete si album foto Wedding Day
cadouri pentru miri
Rama foto cu inimioara, potcoava cu verighete si suport pentru certificat de nunta
Rama foto verighete pentru miri suport certificat set argintat
Rama foto verighete pentru miri suport certificat set argintat

Intra in magazinul online eJuliana pentru a comanda cadouri de nunta inspirate pentru a impresiona pe tinerii insuratei! La sectiunea Idei de cadouri de nunta, gasesti o multime de recomandari care te pot inspira sa faci cea mai buna alegere! pnetur detalii legate de produse si stocuri, nu ezita sa ne contactezi, la numarul de telfon 0785232325!

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 13 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Potcoava si suport argintat pentru miri Amore by Juliana

2 thoughts on “Cadouri de nunta pentru miri de la nasi

  1. Ludmila says:

    Buna ziua,

    M-ar interesa potcoava placată cu argint, la ce pret este si daca e posibila personalizarea si, desigur, daca e posibila livrarea si in Republica Moldova?

    Multumesc anticipat pentru raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *