Cadouri de nunta pentru mire si mireasa

Tort de nunta, tortul de nuntadecor floral

Cadouri de nunta pentru mire si mireasa colectia Juliana

It’s wedding time! Te intrebi ce le poti darui mirilor? Noi avem solutia! Cadouri de nunta pentru mire si mireasa din colectia premium de cadouri pentru miri pentru mire si mireasa de la Juliana, magazin Bucuresti. Cu un cadou bine ales nu poti niciodata sa dai gres.

Atunci cand te afli intr-o situatie dificila, nestiind ce cadouri de nunta s-ar potrivi cel mai bine membrilor cuplului care urmeaza sa isi uneasca destinele, iti sugeram sa te gandesti la lucrurile simple, dar si practice in acelasi timp.

O rama foto de nunta este perfecta, deoarece privind fotografiile, isi vor aduce aminte cu drag de evenimentul unic in viata de care au avut parte. Cutitul pentru tortul de nunta este un cadou simbol, perfect pentru traditia de taiere a tortului!

Cadou pentru nunta: rama foto si cutit pentru tort.
Rama tripla pentru miri si cutit pentru tortul de nunta.

Astazi va recomandam doua cadouri de nunta elegante, utile si pretioase: rama foto si cutitul pentru tortul de nunta.

Cutit pentru tortul de nunta.
Rama tripla pentru miri si cutit pentru tortul de nunta. Cadouri de nunta pentru mire si mireasa
rama de nunta suport certificat miri, cadouri de nunta
Cadouri de nunta pentru mire si mireasa

De aceasta rama pentru fotografii se vor bucura, cu siguranta, mirii deoarece este unica prin fiecare spatiu destinat momentelor speciale. Astfel, va exista o fotografie care surprinde dulcele sarut al mirilor, o alta fotografie cu verighetele, considerate cercurile vietii si ale uniunii, dar si o fotografie clasica de cuplu. Alte modele la fel de frumoase de rame pentru nunta gasiti AICI!

Taierea tortului este un moment asteptat al petrecerii, avand, in acelasi timp, o semnificatie aparte. Momentul in care mirele si mireasa taie prima bucata de tort impreuna, cu mana dreapta a mirelui deasupra mainii drepte a miresei, semnifica primul lucru pe care cei doi membrii ai cuplului il fac de cand sunt o familie adevarata in fata lui Dumnezeu, dar si o familie cu acte in regula.

cadou de nunta Juliana, cadouri de nunta pentru mire si mireasa
Cadouri de nunta pentru mire si mireasa

Asadar, un cutit pentru taierea primei bucati de tort este un cadou deosebit! Momentul in care mirele si mireasa se hranesc reciproc din prima felie de tort, simbolizeaza grija pe care si-o poarta unul celuilalt si juramantul de a imparti totul in mod egal in viata.

Pentru a comanda cadouri de nunta pentru mire si mireasa, vizitati magazinul online eJuliana.ro la sectiunea dedicata nuntii! Sunati la numarul de telefon afisat mai jos pentru confirmarea stocului! Va asteptam cu drag la magazinul nostru!

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Cadouri de nunta Juliana

One thought on “Cadouri de nunta pentru mire si mireasa

  1. Cosmina says:

    O alta idee de cadou pentru miri ar fi sa le oferim portretul pe panza. Acum portretele se pot realiza si de catre artisti digitali, pe calculator. Cateva exemple se pot vedea la Pictura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *