Idei de cadouri de nunta Juliana

Idei de cadouri de nunta Juliana

Cadouri de nunta Juliana, idei inspirate de cadouri pentru miri, combinatii si asocieri de cadouri pentru a face cea mai buna impresie la nunta.

rama de nunta suport certificat miri

Traditia de a oferi cadouri de nunta a aparut din dorinta prietenilor si a familiei de a ajuta tanarul cuplu sa obtina lucrurile necesare inceperii unei gospodarii.

Cand un cuplu anunta ca s-au logodit sau se casatoresc, toti cei care sunt invitati la nunta au o perioada de timp pentru a se pregati si a gasi cadouri de nunta pe care sa le ofere tinerilor insuratei cu ocazia fericitului eveniment.

cadou de nunta Juliana

Cu totii vor aduce cadouri ca semn al aprecierii fata de decizia celor doi de a-si uni destinele. S-a obisnuit dintotdeauna ca  multe dintre cadouri sa aiba utilitate si cei mai multi se indreapta catre zona bucatariei alegand vase,  servicii de portelan, aparate de uz casnic sau seturi de pahare de cristal.

cadou de nunta Juliana

Sunt multe idei de cadouri pe care le puteti gasi, insa este recomandabil ca sa alegeti cadourile pentru miri luand in considerare cateva aspecte:

  • Ce credeti ca le-ar placea celor doi?
  • Ce credeti ca au nevoie cei doi?
  • Ce credeti ca ar putea oferi ceilalti prieteni sau membri ai familiei?

Este bine sa va interesati si sa obtineti aceste informatii pentru a evita dublarea cadourilor sau alegerea unor cadouri neinspirate!cadou de nunta Juliana

Citeste si:  Suport pentru certificatul de nastere Juliana

Juliana va prezinta mai multe idei de cadouri de nunta pe care le puteti gasi urmarind articolele sale.

Nu uitati ca brandul englezesc Juliana include o gama generoasa de cadouri de nunta care nu sunt doar foarte frumoase si pretioase dar sunt si deosebite. Asa ca daca ne-ati descoperit produsele, aveti deja un avantaj fata de ceilalti invitati la nunta.

magazin de cadouri in Bucuresti

Astazi vom incepe sa va prezentam cateva dintre ele!

Album foto pentru miri

Un album foto inseamna o cutie sau o carte cu ”amintiri” care ne raman o viata. Desi multi isi pastreaza fotografiile pe stickuri de memorie, pe laptop  sau in computer, nimic nu poate inlocui placerea de a deschide un album foto si a retrai momentele fericite. Fotografiile de la nunta sunt momente unice surprinse in imagini care ne ajuta sa retraim acele clipe de neuitat.

Acest album foto de nunta shabby chic, in stil retro englezesc, contine patru sectiuni in care se pot introduce cate douazeci de fotografii cu dimensiunea:15x21cm, Numar total de fotografii : 80buc.

Album foto mir - cadouri de nunta JulianaPentru a comanda cadouri de nunta Juliana, vzitati magazinul online ejuliana.ro sau sunati la numarul afisat mai jos pentru a comanda direct!

suna comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *