Cadouri de botez cu ursuleti simpatici

Rama pentru primul an a bebelusului Cadouri de botez cu ursuleti.

Cadouri de botez cu ursuleti, care vor aduce zambete pe buze

Atunci cand vreau sa ofer un cadou cu totul si cu totul special, caut intotdeauna un detaliu care sa faca diferenta. Detaliul, de obicei, minor, va transforma total momentul in care persoanele carora le ofer cadoul il desfac, fiind curioase de ce anume sa afla in cutie. Zambetul pe buze apare negresit si, totodata bucuria este mult mai mare, cand detaliul respectiv iese la iveala… daca inca nu v-ati dat seama despre ce anume vorbesc, ei bine, este vorba de cadouri de botez cu ursuleti, de care, personal m-am indragostit.

Cadouri de botez cu ursuleti.

Detaliile sunt, desigur, aceste figurine adorabile cu ursuleti, care ofera multa eleganta acestor cadouri, dar, in acelasi timp, si un aspect special. Ursuletii se regasesc atat pe rama speciala de fotografii, cat si pe albumul foto, iar pusculitele au deja forma acestei figurine zambitoare.

Cadouri de botez cu ursuleti.

Rama de fotografii cu ursulet este realizata din polirezin si are detalii unice, precum cele 12 locuri speciale pentru fotografii in care parintii bebelusului vor aseza cate o poza surprinsa in fiecare luna pana la primul anisor. Acesta este un mod simpatic de a observa cat de mult a crescut bebelusul intr-un singur an.

Cadouri de botez cu ursuleti.

Albumul de fotografii are un design elegant, fiind imbracat in in si decorat cu iconite placate cu argint si strasuri albe. Cele trei albume vor crea povestea bebelusului de la momentul pretios al nasterii, al botezului si alte momente speciale din primii ani de viata.

Cadouri de botez cu ursuleti.

Un alt cadou simpatic este aceasta pusculita realizata tot din polirezin in forma de ursulet. Pusculita se potriveste foarte bine in combinatie cu rama de fotografii si va fi, de asemenea, si un obiect de decor grozav pentru camera bebelusului.

Cadouri de botez cu ursuleti.

Cadouri de botez cu ursuleti.

Daca doriti sa oferiti in dar aceste cadouri de botez cu ursuleti le puteti gasi cu usurinta printr-un click pe produsele listate mai jos:

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
no rating based on 0 votes
Nume Brand
Bambino
Nume Produs
Cadou pentru bebelus
Pret
Lei 234

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *