Cadouri de botez baietei

cadou de botez pentru baietel

Cele mai potrivite recomandari de cadouri de botez baietei

Cauti cadouri de botez baietei? Ai un baietel in familie care urmeaza sa fie crestinat? Botezul unui copil este unul dintre cele mai importante momente prin care trece o familie, asta dupa nasterea lui. Crestinarea bebelusului are o semnificatie mare din punct de vedere religios si nu numai. Pentru parinti si familie botezul este un moment care merita si trebuie sarbatorit alaturi de familie si prietenii apropiati. Un lucru e cert: pentru un astfel de eveniment este nevoie de un cadou pe masura.

Cadou botez biserica
In continuare iti vom da cateva sugestii de cadouri de botez baietei care sa te inspire pentru urmatorul eveniment de acest gen la care vei participa.
Sunt cateva tipuri de cadouri pe care le poti oferi cu ocazia unui botez. Putem sa impartim cadourile in mai multe tipologii: cele care pastreaza amintirile, cadouri pentru viitor, dar si cadouri utile. Urmeaza sa detaliem fiecare categorie mentionata mai sus pentru a-ti face o idee despre cadourile pe care le poti oferi.

cadouri pentru noii parinti
Cadouri amintire
Aceste cadouri sunt perfecte pentru pastrarea amintirilor. Iti sugeram sa alegi un astfel de cadou de botez baietei, iar parintii vor fi fericiti garantat. Scopul acestor cadouri este sa pastreze amintirile cu bebelusul cat mai vii si actuale. Printre cele mai cunoscute si oferite cadouri sunt ramele foto sau albumele foto pentru primul an din viata bebelusului.rama primul an argintata

Rama primul an al bebelusului, o idee inspirata de cadou de botezrama amprenta manuta piciorus Juliana

In aceasta perioada parintii isi doresc sa imortalizeze cat mai multe momente din viata bebelusului, asa ca fotografii pentru umplerea spatiilor goale din album vor fi din belsug.

cadou bebe 1 an, cadouri de botez baietei, Cadouri de botez baietei

Tot un tip de cadou amintire este si cutiuta pentru prima bucla, care se taie de obicei la varsta de 2 ani, cand se taie motul sau cutiuta pentru primul dintisor pe care parintii o vor folosi pentru a pastra primul dinte cazut in jurul varstei de 6 ani.

set mot dintisor cadou intr-o prezentare speciala, Cadouri de botez pentru baietei
Set casetute pentru prima bucla si primul dintisor tren o idee inspirata de cadouri de botez baietei

Daca vrei sa oferi un cadou de botez complet, alege un set care sa contina toate produsele de mai sus.

Caseta bebelusului cu rama foto
Cadouri pentru viitor
Cadourile pentru viitor sunt cele pe care copilul nu le va folosi decat atunci cand va deveni suficient de mare pentru a intelege care este scopul lor. Printre ele se numara pusculitele care sunt perfecte pentru a face economii cat bebelusul este mic, dar si dupa. Pe langa pusculite, mai exista si seturile de tacamuri speciale care pot fi folosite la cativa ani dupa primirea lor.

perie pieptan cadou intr-o prezentare speciala, Cadouri de botez pentru baietei
Set tacamuri cu ursulet, placate cu argint – cadouri de botez baietei

Cadouri de botez utile
Cadourile utile pot fi cea mai inspirata idee de cadou, mai ales daca familia are nevoie de lucruri materiale, iar tu cunosti bine acest lucru. Te sfatuim sa intrebi direct familia daca are nevoie de accesorii sau obiecte pentru cresterea si ingrijirea copilului. Acest pas iti va usura mult mai mult alegerea unor cadouri de botez pentru baietei.
Tu ce cadouri oferi de obicei la astfel de ocazii?

 

set suport certificat baietel cadou intr-o prezentare speciala, Cadouri de botez pentru baietei

Comanda acum 0785232325
Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 4 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Set tacamuri cadou pentru baietel
Pret
lei 89

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *