Cadouri de absolvire recomandate


Cadouri de absolvire recomandate din colectiile Juliana

Cauti cadouri de absolvire pentru a le oferi celor dragi care incheie o etapa importanta in viata?  La incheierea unui capitol din viata tanarului, aceasta poate ca este pus din nou in situatia de a se gandi ce o sa faca mai departe cu viata sa.

Proaspat iesit de pe bancile scolii, a venit timpul sa priveasca inca o data spre viitor si sa decida ce cale va urma in perioada urmatoare.

Festivitatea se apropie, iar prietenii sunt si ei confuzi in privinta alegerii unor cadouri de absolvire inspirate. Desi, moda buchetelor de flori inca se mai pastreaza, in cazul baietilor este indicat sa analizam situatia la rece.

Darul trebuie sa fie unul simbolic sau unul care sa il inspire pe tanarul absolvent in alegerea unei optiuni potrivite pentru el.

cadouri de absolvire, cadouri pentru absolventi

Busola, un cadou semnificativ si practic pentru absolventi

Busola poate fi un cadou potrivit pentru o persoana care isi pune mereu semne de intrebare legate de ceea ce va face in viitorul apropiat. Aceasta ii sugereaza persoanei confuze care are nevoie urgenta de un sfat pentru a se putea reorienta mai departe.

busola cutie de lemn

 

Avand in vedere ca este celui care dorim sa ii oferim cadoul este un tanar, busola este un cadou inspirat care poate sa fie si personalizat.

Setul cu instrumente de scris, perfect o noua etapa

O noua etapa incepe intotdeauna intr-un nou mediu de lucru si cu oameni a caror perspective sunt total diferite de ale noastre. Si in cazul de fata se aplica aceeasi solutie, doar ca instrumentele sunt cele care fac diferenta. Din categoria cadourilor de absolvire face parte si setul cu instrumente care poate include stilouri, pixuri sau chiar creioane de o calitate inalta.

Citeste si:  Husa pentru tableta Alphabet

cadouri de absolvire, cadouri pentru absolventi

Rama foto care pastreaza vie emotia celor dragi

Locul ideal al pozei din ziua absolvirii este o rama foto pentru absolvire care va fi asezata in locul cel mai vizibil al camerei. Aceasta o sa pastreze vii acele amintiri emotionate pe care nu doar tanarul absolvent le-a simtit, ci si familia care i-a fost alaturi in aceasta zi.

cadouri pentru absolventi

 

Acestea ar fi principalele trei cadouri care pot fi daruite unei persoane ce tocmai a incheiat o etapa importanta din viata sa. Tu la ce alte cadouri de absolvire te mai gandesti?

cadouri pentru absolventi

Suport pentru certificatul de absolvire

Puteti achizitiona sau precomanda cadouri de absolvire accesand magazinul nostru online eJuliana.ro.

 

Sumar
Cadouri pentru absolvire
Nume Articol
Cadouri pentru absolvire
Descriere
Cauti cadouri de absolvire pentru a le oferi celor dragi care incheie o etapa importanta in viata? La incheierea unui capitol din viata tanarului, aceasta poate ca este pus din nou in situatia de a se gandi ce o sa faca mai departe cu viata sa.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *