Cadouri corporate recomandate

Cadouri corporate recomandate pentru companii

De obicei sunt oferite cadouri corporate in perioada sarbatorilor de Paste sau Craciun dar mai sunt si alte ocazii in care companiile aleg sa le daruiasca angajatilor si partenerilor de afaceri aceste mici atentii, in semn de apreciere.

Cadouri pentru sefi de craciun, Cadouri corporate

Cei din conducerea unei companii trebuie sa arate angajatilor ca-i apreciaza pentru munca lor mai ales cand acestia chiar depun eforturi suplimentare. Da, este adevarat, sunt platiti pentru asta, sunt platiti pentru munca lor iar multi dintre ei primesc bonusuri si comisioane dar din cand in cand este frumos sa primeasca si altceva decat se asteapta.

Un cadou corporat de Craciun si de Pasti este ceva special pe care angajatii il apreciaza.Oamenii care lucreaza intr-o companie simt ca sunt apreciati si considerati importanti atunci cand primesc cate o mica’’atentie’’ din partea conducerii.Pentru ei un cadou de craciun inseamna ca si contributia lor a fost observata si apreciata.

Glob pamantesc minibar

Cand alegi sa oferi cadouri de Craciun angajatilor, de fapt, oferi cadouri motivationale care se vor dovedi benefice mersului bun al companiei.Le arati ca-i apreciezi si sunt importanti pentru afacerea ta.Aprecierea este una dintre cele mai puternice metode de motivare si garanteaza obtinerea rezultatelor.Critica nu a rezolvat niciodata nimic, aprecierea si recunostinta, da!

Bar glob antichizat
Bar glob antichizat

Niste angajati feiriciti inseamna de obicei o companie infloritoare si o afacere profitabila. Cine nu stie sa-si aprecieze angajatii isi face singur un deserviciu.Problemele se rezolva mai usor atunci cand toata lumea este multumita.
Foloseste cadouri corporate pentru a arta apreciere fata de angajatii companiei!

Citeste si:  Sunetul Pur al unui Bol Cantator Tibetan

Afla cum poti impresiona un pasionat de joc de sah!

Cadourile corporate nu trebuie sa fie neaparat scumpe desi pot fi daca asta vrei. Cele mai inspirate cadouri corporate sunt aceea care se adreseaza direct oamenilor care lucreaza pentru tine. Aceste cadouri corporate sunt felul tau de a spune ”Multumesc” pentru munca si contributia ta!

umbrela de ploaie aramis

Umbrela Aramis pentru barbati

Un gest mic poate face diferenta si va produce placere angajatilor care se simt apreciati.Vei fi uimit/a de efectele pozitive produse de reactia pozitiva a oamenilor care lucreaza pentru compania ta.

Desigur, daca te adresezi partenerilor de afaceri, furnizor,  clienti importanti, lucrurile sunt cu totul altfel. Vei cauta cadouri in zona de lux, cadouri mai scumpe care vor impresiona in mod placut in astfel de situatii.

Joc de sah cu razboinici, Cadouri corporate
Joc de sah cu piese metalice si tabla decorata cu alabastru

Urmand reteta acestor cadouri corporate, sa nu fii surprins/a cand vei observa rezultate mai bune iar angajatii vor lucra si mai bine decat inainte.
Nu uita sa apreciezi si verbal rezultatele bune si este recomandabil sa o faci personal angajatului.Arata ca te preocupa fiecare dintre ei personal.Cand angajatii sunt apreciati personal, in mod particular, vei primi in schimb loialitatea si eforturile lor de a fi in top.

Pe langa aceste cadouri corporate, cadouri de Craciun si cadouri de Pasti, nu uita sa oferi trofee pentru reusite deosebite, vanzari peste asteptari si alte performante ale angajatilor.

decor pentru birou Trofeu de cristal personalizat prin gravare
Un trofeu de cristal, gravat cu un mic text de apreciere pentru performanta respectiva, oferit lui X , din partea conducerii companiei inseamna o alta modalitate de apreciere si recunostinta cu ‘’feedbak’’ pe termen lung.

Citeste si:  Cum oprim caderea parului?

Trofeu de cristal gravat cu mesaj pentru profesor, Cadouri corporate

Nu uita sa gravezi si sigla companiei la baza trofeului de cristal.Ofera un premiu angajatului entru performante deosebite si acestea se vor repeta.

Idei de cadouri corporate pentru companii:

Barometru de birou sticla furtunii
Barometru de birou sticla furtunii Timp de livrare estimat pentru cantitate: 2 saptamani.

Busola si ochean marina cadouri potrivite pentru barbati

Busola si ochean de marina antichizat imbracat in piele

Ceas roata de masinaCeas de birou in forma de roata de masina

Ceas motocicleta

Ceas de birou in forma de motocicleta Harley Davidson. Timp de livrare estimat pentru cantitate: 2 saptamani.

Busola in cutie de lemn personalizata prin gravare laser
Busola in cutie de lemn personalizata prin gravare laser
Set busola, clepsidra si ochean din alama antichizata, in cutie de lemn antichizat.
Set busola, clepsidra si ochean din alama antichizata, in cutie de lemn antichizat. Timp de livrare estimat pentru cantitate: 2 saptamani.
cutie de ceasuri si chitara miniatura ceas de birou
Cutie de ceasuri si chitara miniatura ceas de birou. Timp de livrare estimat pentru cantitate: 2 saptamani.
cesti espresso Gustav Klimt
Set cesti pentru espresso Gustav Klimt. Timp de livrare estimat pentru cantitate: 2 saptamani.
Set termometru Galileo Galilei Barometru cadou botez nasi
Set termometru Galileo Galilei Barometru. Timp de livrare estimat pentru cantitate: 2 saptamani.

Mai multe idei de cadouri corporate pentru companii, angajati si parteneri de afaceri, poti vedea vizitand magazinul online.

Pentru a comanda cadouri corporate recomandate de Juliana, intra in magazinul online eJuliana si alege dintr-o multime de variante potrivite pentru compania ta! Pentur detalii, privind cantitate si termen de livrare, ne poti contactat la numarul de telefon 0765511512.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *