Cadouri business pentru ocazii speciale


Cadouri business pentru ocazii speciale

Lumea afacerilor este in continua dezvoltare, la fel ca si relatiile interumane. Uneori, cu anumite ocazii speciale, este necesar sa oferi cadouri business colegilor, colaboratorilor sau superiorilor tai. In continuare iti vom prezenta cateva idei de cadouri business cu care sa lasi o impresie placuta oricarei persoane din mediul afacerilor.barbati care nu pot trai fara agenda

Unul dintre cele mai apreciate cadouri business a fost si va ramane servieta, adica cel mai util si mai elegant accesoriu al oricarui om de afaceri.

lensa.ro

servieta de piele accesorii trendii pentru barbati, cadouri business

Servieta este un obiect practic si util pe care fiecare om de afaceri il are asupra lui in permanenta, pentru ca este locul in care isi pastreaza cele mai importante documente si este aproape indispensabila. Fiind un obiect atat de practic, va fi cu siguranta si foarte purtat, asadar uzura nu il va ocoli, iar mai devreme sau mai tarziu, va trebui inlocuit. Din aceste motive, servieta este unul dintre cele mai apreciate si practice cadouri business si poti opta pentru un astfel de accesoriu confectionat din piele naturala, piele sintetica sau alte materiale textile.

servieta de piele mica cadouri business

Tot in categoria cadourilor de birou sau cadouri business se incadreaza si accesoriile special destinate lucrului la birou, precum un set de birou cu glob si ceas, util, practic si elegant.
Daca persoana careia trebuie sa ii oferi un cadou este deschisa si are simtul umorului, poti opta si pentru cadouri business nonconformiste, precum un tablou de birou cu un mesaj hazliu sau o cana cu imprimeu amuzant.

Citeste si:  Sampon cu ulei de macadamia

Set de birou cadouri pentru sefi

Un obiect inedit ce poate fi incadrat in categoria de cadouri business poate fi si o busola antichizata sau un ceas cu busola pentru birou, simbol al succesului si conducatorilorsi leaderilor.

busola royal navy cadouri pentru barbati cu spirit de aventura

Unul dintre cele mai apreciate cadouri, atat in lumea business, cat si de catre oamenii de cultura si nu numai, este un joc de sah, jocul nobililor si aristocratilor.

Joc de sah cadouri relaxante pentru birou

Daca optezi pentru acest cadou, il poti gasi confectionat din diferite materiale, precum metal, lemn sau chiar sticla si poti alege varianta cea mai potrivita pentru persoana careia i-l vei oferi. Un astfel de joc de sah am gasit si pe www.ejuliana.ro realizat din lemn, in culori elegante si fine precum rosu si negru, cu un design vintage.

Cutie de ceasuri cadouri pentru sefi barbati

Cutie pentru ceasuri din piele neagra si set pentru fumatori cu bricheta si scrumiera

Cadou pentru barbati oscar de la Renta cana de cafea

Set parfum si deodorant stick Oscar de la Renta si cana First Class

Idei de cadouri relaxante pentru biro

Clepsidra pentru birou cu pilitura metalica

Atunci cand cauti cadouri business trebuie sa acorzi atentie persoanei careia le vei oferi si sa ai grija la simbolistica si utilitatea acestora.

ceas de birou miniatura motocicleta

Ceas de birou in forma de motocicleta

Barometru de birou sticla furtunii

Barometru de birou cu suport de lemn numit si sticla furtunii

Idei de cadouri pentru oamenii de afaceri

lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *