Idei de cadouri pentru barbati cu termometru Galileo Galilei


Termometru Galileo Galilei cu rama – un cadou cu adevarat surprinzator pentru barbati

Un termometru Galileo Galilei este o alegere de cadou pentru barbati, in primul rand, indrazneata. Cu siguranta nu este un gen de cadou la care s-ar gandi oricine. Odata ales si, bineinteles, oferit, cadoul va impresiona, cu certitudine. Termometrul Galileo Galilei iese in evidenta prin forma sa unica, dar si prin intrebuintare. Datorita acestui fapt va fi un obiect de decor absolut minunat pentru casa sau, de ce nu, pentru birou. In randurile care urmeaza va voi spune cu ce alte cadouri puteti sa oferiti in dar acest termometru special.

Idei de cadouri pentru barbati cu termometru Galileo Galilei

Surprinde in mod placut oferind un cadou unic – un termometru Galileo Galilei

Forma acestui termometru, o picatura de apa, este una total neasteptata. In aceasta picatura realizata din stilca se gasesc patru sfere mici umplute cu un lichid colorat de care sunt atasate placute cu valori diferite de temperatura. Acest termometru este special conceput pentru mediul ambiant. Functioneaza pe principiul descoperit de Galileo Galilei. In functie de cresterea sau de scaderea temperaturii, sferele vor pluti sau se vor scufunda pana cand ajung in locul in care densitatea lichidului colorat este aceeasi cu cea a lichidului din intregul recipient. Termometrul are si o rama eleganta pentru un plus de rafinament.

Idei de cadouri pentru barbati cu termometru Galileo Galilei

Idei de cadouri pentru barbati cu termometru Galileo Galilei

Alaturi de acest termometru unic, puteti sa mai oferiti diverse cadouri speciale, precum: o pusculita de birou cabina telefonica simpatica realizata din lemn. Un set de cana din portelan fin englezesc cu Formula 1, care include un suport si o tavita, este o alta idee interesanta. Un alt cadou inspirat care se potriveste foarte bine alaturi de termometru este un ceas miniatura. Cel pe care vi-l recomandam noi este in forma de motocicleta si va impresiona, cu siguranta un iubitor al adrenalinei.


Idei de cadouri pentru barbati cu termometru Galileo Galilei

Doriti sa oferiti in dar un termometru Galileo Galilei? Noi va oferim certitudinea ca nu aveti cum sa dati gres cu un astfel de cadou atat de special!

Citeste si:  Bol cantator vs Clopotel tibetan de bronz

Pentru comanda online, click pe butonul rosu de mai jos!

Cumpara

Suna acum pe eJuliana

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
4 based on 4 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Termometru Galileo Galilei cu rama
Pret
RON 119
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *