Ofera si tu cadouri amintire pentru bebelusi

Cadouri amintire pentru bebelusi, casetuta pentru primul dintisor cazut.

Cadouri amintire pentru bebelusi!

Atunci cand sunt invitata la un botez, desi imi este destul de greu sa gasesc cadoul potrivit, ma orientez intotdeauna spre ceva simbolic care sa marcheze acea zi importanta din viata de familie. Cand ma gandesc la cadouri amintire pentru bebelusi, imi vin in minte rame foto, casetute pentru prima bucla si primul dintisor si albume foto. Astazi am ales sa va vorbesc despre aceste seturi adorabile formate din rame foto impreuna cu casetute pretioase pentru pastrarea primelor amintiri ale copilasului. Ce poate fi mai frumos decat momentul in care peste cativa ani de la botez parintii vor descoperi aceste comori? Sunt sigura ca le vor aduce emotie si un zambet larg pe buze!

Cadouri amintire pentru bebelusi.

Seturile sunt formate dintr-o rama foto si doua casetute: una pentu pastrarea primei bucle a copilasului si cea de-a doua pentru pastrarea primului dintisor. Dupa cum se poate observa si din fotografie, casetutele sunt foarte frumos realizate din catifea, oferind pretiozitate intregului cadou. Tematica acestui set este Arca lui Noe, desenele simpatice cu animale regasindu-se atat pe rama foto, cat si pe cele doua casetute.

Cadouri amintire pentru bebelusi.

Cadouri amintire pentru bebelusi.

Mai exista si alte modele dragute. Daca vrei sa oferi ceva special unei fetite sau unui baietel, atunci poti opta pentru culorile caracteristice: roz pal pentru fetite si albastru  pentru baietei. Si aceste seturi sunt la fel de adorabile si vor forma un cadou cu adevarat special de care parintii noului nascut se vor bucura foarte mult. Orice parinte isi doreste sa pastreze o amintire de la botez, iar aceasta rama foto va fi suportul pentru o amintire plina de emotie si bucurie.

Cadouri amintire pentru bebelusi.

Asadar, daca vrei sa oferi cadouri amintire pentru nou-nascuti, poti alege cu incredere un set format din rama foto si casetute pentru prima bucla si primul dintisor. Desigur ca nu trebuie sa te rezumi doar la atat. Click AICI pentru a vedea un alt articol unde am vorbit despre alte feluri de cadouri pentru bebelusi. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *