Cum alegi cadoul de botez perfect pentru bebelus?

Cum alegi cadoul de botez perfect.

Cum alegi cadoul de botez perfect si cum ii poti suprinde pe parinti intr-un mod placut

Cadoul de botez perfect se alege cu multa dragoste si atentie. Pentru a oferi un cadou cu adevarat deosebit, este nevoie, in primul rand, de un sentiment puternic de drag pentru proaspetii parinti, dar si pentru bebelus. Atentia acordata detaliilor, care se regasesc in cadou va face diferenta si il vor transforma intr-o experienta cu adevarat speciala. A surprinde cu un cadou inseamna, dupa parerea mea, a oferi ceva neasteptat de frumos, care sa le aduca aminte parintilor de aceasta zi speciala din viata lor.

Cum alegi cadoul de botez perfect.

Un alt mod de a surprinde printr-un cadou este sa oferi ceva practic, dar, in acelasi timp, ceva elegant. O rama pentru fotografii si o caseta pentru primii botosei sunt cadourile care vor impresiona, dupa parerea mea, cel mai mult datorita unicitatii si elegantei lor.

Cum alegi cadoul de botez perfect.

Imaginati-va sclipirea din ochii parintilor cand vor primi un cadou unic si cu totul neasteptat! Aceasta rama pentru fotografii are ceva special. Este formata din 12 spatii diferite, fiecare dintre ele urmad sa fie completata cu cate o fotografie surprinsa in fiecare luna a anului pana la un anisor. Dupa un an, rama foto va fi completa si gata de agatat pe perete, urmand ca toata lumea sa admire cat de frumos a crescut copilasul pe parcursul primului anisor din viata.

Citeste si:  Cadou de botez pentru fetite decorat cu buline de culoare roz

Cum alegi cadoul de botez perfect.

Primii botosei, de obicei primiti de la nasi sau de la bunici, sunt accesorii atat de gingase si de dragi, incat merita sa aiba un loc cu totul si cu totul special. Aceasta caseta este perfecta. Este locul perfect de pastrare al botoseilor intr-un mod elegant si placut. Cine s-ar astepta sa primeasca un astfel de cadou deosebit? Acesta este, cu siguranta genul de cadou care ii va impresiona pe proaspetii parinti pana la lacrimi.

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Bambino
Nume Produs
Rama primul an caseta primii botosei
Pret
Lei 239

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *