Cadoul de botez pentru fetite ideal

Cadoul de botez pentru fetite.

Cadoul de botez pentru fetite ideal cu detalii placate cu argint

Venirea pe lume a unei fetite este un prilej de bucurie pentru intreaga familie, dar si pentru prietenii dragi. Atunci cand vine vorba de cadoul de botez, majoritatea oamenilor incearca sa aleaga ceva practic, dar si de ajutor pentru copilas si pentru proaspetii parinti. Dar cum e atunci cand oferi ceva cu totul si cu totul special, care ii va surprinde pe parinti si le va aduce zambetul pe buze? Sclipirea din ochii lor nu se poate compara cu nimic atunci cand vor descoperi cadoul de botez pentru fetite cu detalii arigintate, elegante si rafinate.

Cadoul de botez pentru fetite.

Acest dar pentru botez este special destinat fetitelor. Format din rame de fotografii elegante si practice impreuna cu un set de periuta si pieptene cu detalii placate cu argint, cadoul este ideal pentru a fi oferit cu ocazia botezului.

Cadoul de botez pentru fetite.

Rama dubla este realizata din MDF. Detaliile argintate in forma de carucior, ursulet si calut sunt impodobite cu strasuri albe, care ofera un plus de eleganta si de rafinament. In aceasta rama speciala parintii bebelusului pot aseza o fotografie care ilustreaza un moment special surprins la botez alaturi de familie si prieteni. Spatiul destinat amprentei duce acel plus de unicitate. Amprenta bebelusului va ramane o amintire frumoasa din primele zile de viatamde la inceput de drum.

Citeste si:  Cum decoram camera bebelusului inainte de venirea lui pe lume?

Cadoul de botez pentru fetite.

Setul format din perie si pieptene este, in primul rand, elegant. Setul face parte din colectia Bambino si este cadoul de botez ideal pentru fetite. Cine nu si-ar dori sa redescopere dupa multi ani cadourile primite la botez? Acestea sunt printre cele mai frumoase amintiri, iar, datorira faptului ca sunt placate cu argint, atat pieptenele, cat si peria se vor pastra la fel odata cu trecerea timpului.

Cadoul de botez pentru fetite.

O rama simpla de fotografii va fi mereu alegera ideala pentru cadoul de botez de fetite. Primul zambet, primul pas, prima intalinre cu mamica si cu tatal sunt momente speciale surprinse in fotografii, care isi vor gasi cu usurinta un loc in aceatsa rama simpla si de efect.

Cadoul de botez pentru fetite.

Cadoul de botez pentru fetite.

Pentru a comanda oricare dintre aceste cadouri pentru bebelusi din colectiile Juliana, vizitati magazinul nostru online ejuliana.ro sau sunati la numarul de telefon 0785232325

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Bambino
Nume Produs
Set perie si pieptene
Pret
Lei 129

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *