Cand si cui oferi un cadou scump?

Cand si cui poti oferi un cadou scump?

Vrei sa stii cand si cui oferi un cadou scump? Atunci cand vine vorba de persoanele dragi, suntem in stare de orice pentru a le face cadouri scumpe de care sa se bucure si care sa le faca ziua mai frumoasa .

Totusi, chiar daca nimeni nu s-ar putea supara din cauza ca primeste un cadou scump, exista totusi cateva situatii in care pretul cadoului cu siguranta nu-i va ridica semnificativ valoarea.Still life of high end gift boxes and inexpensive gifts in the Tribune Studio on Monday, 15 Nov 2010 for Ellen Warren's shopping column. (Bill Hogan/ Chicago Tribune) B58849706Z.1 ....OUTSIDE TRIBUNE CO.- NO MAGS, NO SALES, NO INTERNET, NO TV, NEW YORK TIMES OUT, CHICAGO OUT, NO DIGITAL MANIPULATION...

In acest articol ti-am pregatit cateva situatii in care este bine sau nu sa oferi cuiva un cadou scump, oricat de surprinzator suna a doua varianta.

Cadouri scumpe pentru elceas scump
Cand e bine sa oferi cadouri scumpe?
In mod cert, in cele mai multe cazuri un cadou scump nu va deranja cu nimic persoana care il primeste. Din contra. Totusi, este de mentionat faptul ca un cadou scump se face intotdeauna in functie de posibilitatile fiecaruia.

Cand si cui oferi un cadou scump? Cand si cui oferi un cadou scump?

Ceea ce pentru tine este ieftin, pentru alta persoana poate sa insemne un efort financiar substantial, deci e bine ca asteptarile noastre de la un cadou sa fie setate din start in functie de persoana.

Cadouri scumpe pentru el
Tinand cont de acest principiu, putem spune ca un mic efort financiar pentru achizitionarea unui cadou este de dorit atunci cand vorbim despre un membru important al familiei sau despre o persoana extrem de apropiata.

Citeste si:  Cum poti sa iti amenajezi camera cu un paravan despartitor?

Cadouri scumpe pentru ea

Bineinteles, conteaza extrem de mult si importanta evenimentului cu ocazia caruia daruiesti acel cadou. In orice caz, astfel de aspecte se decid de catre fiecare persoana in parte, in functie de circumstante.
Cand NU e bine sa oferi cadouri scumpe
Acesta este de fapt cel mai important punct din articol. Spre surprinderea multora, exista si situatii in care nu este indicat sa oferim cadouri scumpe.

Pantofi scumpi-cadouri scumpe pentru ea

De exemplu, un cadou scump pentru o persoana cu o conditie financiara mult mai prospera decat a noastra nu va reusi decat sa provoace o gaura in bugetul nostru. In astfel de situatii, un cadou cu incarcatura simbolica sau sentimentala este mai de dorit.

De ce? Pentru ca o persoana instarita isi poate cumpara si singura lucruri scumpe, cu siguranta va prefera sa primeasca un cadou cu valoare sentimentala.
Tu obisnuiesti sa faci cadouri scumpe? Iti place sa primesti cadouri scumpe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *