Cadou pentru profesoara

Cadoul pentru d-na Profesoara

Se apropie un evenimnet in care ai nevoie de cadouri pentru profesori? Cauti un cadou special, pentru d-na profesoara?

Vrei sa-i oferi un dar in semn de multumire pentru tot ce a facut pentru tine pe parcursul anului scolar?

Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca este timpul festivitatilor emotionante, care vor marca incheierea inca a unui an de studiu din viata unui elev.

Desigur ca nu numai elevii constiinciosi merita sa primeasca o atentie speciala atat din partea profesorilor, cat si din partea parintilor. Si profesorii care au dat dovada de rabdare, bunavointa si daruinta in toti acesti ani, merita, din plin, recunostiinta tuturor.

Cana inflorata. cadou pentru profesoara
Cana din portelan de claitate in cutie de cadou eleganta pentru profesoara

Cana de cafea inflorata cu mesaj inspirational este un cadou pentru profesoara perfect pentru a fi oferit in semn de apreciere si recunostinta.

Oferirea unui buchet clasic de flori nu va fi niciodata un gest demodat. Pentru a oferi, insa, un cadou mai special, o cana inflorata din portelan fin, cu un mesaj de recunostiinta pentru doamna profesoara va fi un gest si mai emotionant.

Mesajul transmis se refera la faptul ca un profesor este cea mai mare si mai bine aleasa inspiratie pentru un elev. Acesta il va calauzi pretutindeni si il va ajuta sa isi implineasca orice vis maret.

Cana inflorata.
Cana din portelan de claitate in cutie de cadou eleganta pentru profesoara
Trofeu de cristal decor pentru birou
Trofeu de cristal personalizabil prin gravare

Ce cadou mai poti alege?

Poti alege un trofeu din cristal personalizabil prin gravare. Poti inscriptiona un mesaj de multumire si recunostinta pentur profesoara preferata!

Citeste si:  Agenda si pix de luat cu tine in geanta de scoala

Mesajul se refera, de asemenea si la increderea pe care orice elev o are in profesorul sau, acesta oferindu-i ajutor si sprijin ori de cate ori are nevoie. Un profesor bun incearca intotdeauna sa scoata in evidenta calitatile elevului pentru ca acestea sa fie dezvoltate si, in cele din urma folosite cu scopul de a avea o viata frumoasa. Acest lucru este demn de admirat.

Set inflorat format din cana, rama foto si ceas. cadou pentru profesoara

Impreuna cu aceasta cana, un cadou deosebit ar fi si rama pentru poza impreuna cu ceasul pentru birou si o cutie de bijuterii. Rama de fotografie ar putea servi drept un bun prilej de amintire a unui moment emotionant si de neuitat alaturi de elevi (de exemplu o poza cu intraga clasa dintr-o excursie).

Ceasul de birou este un accesoriu cochet pentru catedra.

Acesta ar infrumuseta, cu siguranta catedra unei profesoare. Nu in ultimul rand, caseta de bijuterii, serveste la pastratrea bijuteriilor cu o semnificatie speciala pentru doamna profesoara. Va dorim sa aveti parte de o vacanta minunata, plina de zile insorite si relaxare!

Set inflorat format din rama foto, ceas si cutie de bijuterii.

Pentru a vedea si alte idei de cadou pentru proesoara, nu zitati sa vizitati magazinul nostru online, la sectiunea dedicata femeilor! Pentur confirmarea stocului in magazinul fizic, sunati la numarul de telefon afisat: 0785 232 325

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *