Cadou pentru pasionatii de biciclete

Cadou pentru pasionatii de biciclete.

Cum poti aduce zambetul pe buzele pasionatilor de biciclete?

Ai nevie de un accesoriu inedit, desigur! Iar aceste ceasuri decorative in forma de biciclete cochete si realizate intr-o maniera vintage vor face fericiti pana si pe cei mai pretentiosi biciclisti! Usoare, elegante si extrem de frumoase aceste ceasuri se vor dovedi a fi cadouri cu adevarat speciale si apreciate. Mai mult, cunoscand pasiunea persoanelor in cauza pentru biciclete, acestea vor observa efortul depus in alcatuirea unui cadou pe gustul lor si vor aprecia si mai mult gestul tau!

Cadou pentru pasionatii de biciclete.

Stiati ca inventia pe care astazi o numim bicicleta a avut o perioada lunga de evolutie? Cel care a inventat prima bicicleta este baronul Karl Dreis von Sauerbronn. El a inventat, de fapt, o masina de alergat, un stramos al bicicletei construit in totalitate din lemn si fara pedale. Cel care folosea aceasta masinarie era nevoit sa se impinga cu picioarele in pamant pentru a se deplasa inainte. Dupa ceva timp, a aparut velocipedul, facut tot din lemn, cu pedale aplicate direct pe roata din fata. Acesta avea si o banda de metal pe roti pentru o rezistenta sporita, insa nu era capabil sa ofere o calatorie extrem de confortabila.

Urmatorul pas a fost o bicicleta cu o roata imensa in fata si cu o roata micuta in spate. Pedalele erau din nou atasate de roata din fata, iar aici, la aceasta masinarie, a fost utilizat pentru prima data cauciucul. Cauciucul impreuna cu spitele ofereau o calatorie mult mai confortabila, iar roata din fata avea o dimensiune exrem de mare, deoarece, constructorii si-au dat seama ca in acest fel o simpla rotatie a pedalelor va permite deplasarea pe o distanta mai mare. Aceasta inventie a purtat pentru prima oara numele de bicicleta. Mai exista, de asemenea si bicicleta cu 3 roti, care era utilizata, in special, de catre femei pentru ca erau imbracate in fuste lungi si stranse de corset. Aceasta bicicleta oferea si prestanta.

Cadou pentru pasionatii de biciclete.

In ziua de astazi ne putem bucura de o multime de feluri de biciclete din care putem sa o alegem pe cea care ni se potriveste cel mai bine. Un cadou minunat este si acest ceas de birou in forma de bicicleta realizat din metal si cu aspect vintage. Este un accesoriu extrem de elegant de care se vor bucura, cu siguranta, cei care au o pasiune pentru biciclete. Ceasul in forma de bicicleta are un suport in forma de cric, detaliu care il face sa poata fi amplasat pe birou sau pe orice alta suprafata plana. Daca cricul este indepartat, ceasul poate fi montat pe perete foarte usor.

Cadou pentru pasionatii de biciclete.

Acesta este un alt model de ceas retro. La fel de elegant si de efect, acesta va fi accesoriul perfect pentru birou. Realizat din metal si din lemn, acest ceas aminteste de perioada in care bicicletele cu o roata imensa in fata erau la moda si va aduce zambetul pe buzele pasionatilor de bicilete!

3 thoughts on “Cadou pentru pasionatii de biciclete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *