Cadou pentru botez si momente in familie

Set complet format din rama foto, album foto si casetute pentru prima bucla si primul dintisor.

Un cadou pentru botez si pentru multe alte momente speciale in familie

Nasterea unui copil este o adevarata binecuvantare pentru orice familie. Setul de cadou format din rama pentru fotografii, un album foto si casetute pentru prima bucla de par si primul dintisor este cadoul perfect pentru sarbatorirea nasterii unui copil, un moment extrem de important si emotionant. Cu aceasta ocazie, puteti arata proaspetilor parinti dragostea si aprecierea voastra pentru aceasta minune printr-un cadou care nu este numai extrem de pretios, ci si foarte util! 

Set complet format din rama foto, album foto si casetute pentru prima bucla si primul dintisor.

Setul format din album foto, rama foto si casetute pentru prima bucla si primul dintisor este o idee inspirata de cadou pentru botez si alte momente in familie.

Album foto si rama foto de familie.

Rama pentru fotografii, dar si coperta albumului foto sunt deosebite datorita faptului ca pot fi personalizate foarte usor. Aceasta personalizare presupune alegerea celor mai frumoase momente surprinse in fotografii, care vor alcatui un colaj de amintiri si vor aduce zambetul pe buzele celor dragi. Placate cu argint, cele doua sunt obiecte decorative extrem de pretioase, care vor transforma total ambianta camerei, facand-o mult mai primitoare si mai frumoasa. Partea din spate a albumului este facuta din catifea pentru o senzatie placuta la atingere.

Casetute prima bucla si primul dintisor.

Casetutele pentru prima bucla de par si pentru primul dintisor sunt intotdeauna alegerea potrivita cand vine vorba de un cadou deosebit pentru botez! Anumite amintiri trebuie pastrate cum se cuvine, deoarece marcheaza momente speciale, iar primul dintisor al copilului si prima bucla de par se incadreaza perfect in aceasta categorie de momente extrem de speciale. Casetutele sunt placate cu argint si au forma de jumatati de inimioara, care, impreuna, formeaza o inimioara intreaga. De asemenea, cand casetutele sunt puse una langa alta, apare cuvantul first (primul/prima), punand in evidenta ce anume ascunde cutiuta resprciva: primul dintisor sau prima bucla de par. Un cadou cu adevarat adorabil!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *